Reklama

Skylink zvyšuje v Česku cenu balíčkov Multi a Flexi 7, na Slovensku sa cena nemení

U našich západných susedov v Česku sa rozhodla satelitná platforma Skylink, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť M7 Group, zvýšiť cenu svojich dvoch programových balíčkov Multi a Flexi 7 z dôvodu oslabenia českej koruny. Ceny ostatných programových balíčkov ako aj Servisného poplatku sa nemenia. Pre slovenských zákazníkov sa toto zvyšovanie netýka.
Pokračovanie nižšie:

K samotnej zmene cenníka platformy pre českých zákazníkov dôjde od 1. júla 2014. Českí zákazníci Skylinku tak zaplatia po novom za balíček Flexi 7 o 20 Kč za mesiac viac (269 Kč/mesačne či 2 959 Kč/rok) a za balíček Multi o 28 Kč viac (318 Kč/mesačne, alebo 3 498 Kč/rok).

Okrem zmeny cenníka platformy dochádza aj k zmene Všeobecných obchodných podmienok platformy a k rozšíreniu ponuky služby Druhá karta, kde zákazník môže požiadať po novom o maximálne dve karty Next ku svojej hlavnej karte. Tieto novinky sa týkajú už aj slovenských zákazníkov. Viac o týchto dvoch novinkách si môžete prečítať v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dali si načas. Skoková zmena kurzu CZK/EUR bola už 6. novembra 2013.
    Hoci už nejaké platby v CZK upravili = zvýšili i o niečo skôr (ale až od 1. februára 2014 – tzv. servisný poplatok: z 29 Kč na 33 Kč/1 mesiac; 348 Kč na 498 Kč/12 mesiacov), no nie všetky.
    Možno tzv. luxemburskej spoločnosti M7 Group chýbajú peniažky.

  2. Akoze sa na Slovensku nezvisuje? Servisny poplatok na dva roky je od1.6.vyssi. ….fakty…..

  3. Nebolo písané, že sa na Slovensku nezvyšuje, len ak kurz meny ide dole, tak nominálna cena má ísť hore, aby bola reálna cena. Aj tak sú ceny (M7 Group) pre nich zväčša nižšie po prepočítaní kurzu CZK/EUR, nehovoriac, že len 2 balíčky služieb aktualizovali, medzi ktorým bola i tzv. služba „SP“.

Komentáre už nie sú povolené.