Reklama

Skylink vyradil z ponuky NGC Wild v SD kvalite, zákazníkom ponúka už len HD verziu

Zákazníci satelitnej platformy Skylink, ktorí vlastnia satelitný SD prijímač majú ďalších dôvod k výmene svojho staršieho prijímača za nový s podporou príjmu HD programov. Platforma Skylink, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť M7 Group, dnes totiž vyradila z ponuky populárny dokumentárny program NGC Wild v štandardnom rozlíšení (SD) a všetkým doterajším predplatiteľom ponúka už iba jeho HD verziu.

Na doterajšej programovej pozícii kanálu NGC Wild (SD) je pre divákov už len oznam o nahradení NGC Wild za NGC Wild HD. Pre príjem HD programov je samozrejme potrebný satelitný HD prijímač.
Pokračovanie nižšie:

NGC Wild HD je dostupný všetkým predplatiteľom platformy Skylink, ktorí majú preplatený jeden z programových balíčkov Kombi, HD Plus, Multi HD, Flexi 7, Komplet a od 7. mája už aj Multi.

Technické parametre pre príjem NGC Wild HD:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: M7

Skylink_NGC_wild_sd

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takýto smelý krok by už mal konečne spraviť Telekom, ale oni tam majú iné meradlá…v 21 storočí podľa nich dominuje predaj CRT televízorov a pravdepodobne asi aj návrat k 4:3, keďže odmietajú takéto kroky ako ich konkurencia!

  2. Praveze ST ma v tomto vyhodu, vsetci zakaznici maju HD boxy. Chcelo by to uz len vyuzit. Oni vsak beru do uvahy kolko predplatitelov si predplaca HD, no ked tam nebude poriadna ponuka, tak ich asi vela nebude.

Komentáre už nie sú povolené.