Reklama

Šláger TV: Country no. 1 bude aj pre slovenských divákov, neskôr aj na satelite

V utorok 15. apríla spustil prevádzkovateľ hudobnej televízie Šláger, spoločnosť Česká Muzika, technické testy svojho druhého televízneho kanálu s názvom Country no. 1. Televíziu tak naladia diváci v Českej republike v rámci multiplexu 4, ktorý pokrýva viac ako 95% územia.

Country no. 1, ktorá bude prinášať ako už názov napovedá country hudbu, bude dostupná nielen pre českých, ale aj slovenských divákov. Pre náš portál SatelitnáTV.sk to povedal František Marek zo Šláger TV.
Pokračovanie nižšie:

V súčasnej dobe sme spustili ešte len testovacie vysielanie v Českej republike. Avšak už v tomto testovacom vysielaní si môžete všimnúť, že na tejto televízii budeme vysielať aj slovenské country. Túto televíziu už od jej začiatku chápeme rovnako ako prvý kanál – Šláger TV, teda ako televíziu česko-slovenskú,“ uviedol František Marek.

Česká Muzika už v tejto chvíli jedná o zaradení nového kanálu so slovenskými káblovými operátormi. Zároveň do konca roka 2014 plánuje sprístupniť Country no. 1 aj na satelite. „Všetko sa bude riešiť postupnou cestou,,“ dodal Marek.

Mohlo by vás ešte zaujímať