Reklama

Skylink zvýši od júna Servisný poplatok na 24 mesiacov

Luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje satelitné platformy Skylink a CS Link zvýši svoj Servisný poplatok na 24 mesiacov z pôvodných 28,8 € na 34,9 €. Zmena nadobudne platnosť 1. júna tohto roku. Servisný poplatok na 12 mesiacov zostáva nezmenený (19,2 €). Zákazníci, ktorí uhradia servisný poplatok na 24 mesiacov ešte do júna tak zaplatia pôvodnú cenu 28,8 €.
Pokračovanie nižšie:

Servisný poplatok podľa spoločnosti M7 Group pokrýva náklady na prevádzku, administráciu, technické zaistenie a zákaznícky servis satelitnej televízie Skylink a vzťahuje sa na všetky dekódovacie karty Skylink a CS Link. Pokiaľ si však zákazník predplatí akýkoľvek programový balíček Mini, Multi, HD plus, Kombi, Komplet atď. je Servisný poplatok už zahrnutý v cene balíčka.

Nový cenník Servisného poplatku od 1.6.2014:
Jednorazová platba na 12 mesiacov, 19.20 €
Pravidelná mesačná platba (SIPO a Inkaso), 1.20 €
Jednorazová platba na 24 mesiacov sa navýši z 28.80 € na 34.90 €

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. kazdopadne je vidiet ze sa snazia tlacit ludom platene balicky. Ti co maju balik Digital ich uz velmi nezaujimaju.

  2. Nenažratí nanažranci sviniarski. Nech sa spamätajú, ináč zbankrotujú. Každý polrok zvyšujú poplatky a prečo, z akého dôvodu?
    Prestanme znášať to zdieranie. Ľudia pôjdú na DVB-T a nech skrachujú! Nič si nezaslúžia.
    Bol by som zvedaví, čo bude drístať Mr Glisnik.

  3. Oni to podľa mňa chcú dosiahnúť aby bežní ľudia odišli zo Skylinku a prešli na anténu ktorá je grátis… a chcú si tma nechať len tých „prominentných“ ktorí sú ochotní im platiť za reklamy…

  4. Martin presne tak a takí trtkovia ako Jupi na webe parabole budu platit aj ked im skylink nakaká na hlavu…no a čo hlavne že im pridajú dalšiu mazanicu 🙂

  5. najprv nalákali ľudí na skylink zadarmo,ľudia si zakúpili za svoje nie malé peniaze príslušenstvo,a teraz spoplatnili vysielanie,a zasa zvyšujú.Dokedy ešte budú zdierať ľudí?Treba odísť!!!

  6. A pritom , každý vysielateľ platí 15 000 Euro bez DPH mesačne za šírenie…

  7. Ja som sa svojho casu obratil na SOI, abz preverila opodstatnenie tohto poplatku a porusenie verejneho prislubu „ZADARMO“ v case ked som sluybu kupoval a odpovedali mi , ze je to OK v Cechach platia ine predpisy. Text so serveru DSL: Kým v Českej republike za priestupky súvisiace so zavádzaním tohto poplatku dostal prevádzkovateľ dve pokuty v celkovej výške 15 miliónov Kč, na Slovensku voči nemu nikto nekonal a potrestaný nebol.

  8. to uz nie je normalne ta od 1.2 2014 zvysili poplatok nna dva roky na 28 E a z zapeti od 1.6 2014 poplatok na dva roky zvisia na 34 E ved to nie je normalne v ziadnom state len na tom blbob a skorumpovanom SLOVENSKU krajina podvodnikov,zlodejov a vrahov

Komentáre už nie sú povolené.