Reklama

S kartou Skylink a CS Link Cryptoworks bude možné prijímať programy už len do konca júna

Spoločnosť M7 Group, prevádzkovateľ platforiem Skylink a CS Link, dokončí v priebehu 2. štvrťroka 2014 prechod na nový systém kódovania Irdeto. „Posledným krokom tohto procesu je ukončenie prevádzky starých systémov s kódovaním CryptoWorks, ku ktorému dôjde 30. 6. 2014,“ informovala dnes o tom spoločnosť v tlačovej správe. K definitívnemu vypnutiu tohto staršieho kódovacieho systému bude podľa spoločnosti v priebehu mája a júna predchádzať postupné odpojovanie televíznych programov na kartách Cryptoworks.
Pokračovanie nižšie:

Podľa M7 Group sa „vypínanie dotkne menej ako 1% zákazníkov Skylinku a CS Linku, ktorí napriek opakovaných odporúčaniam doteraz nevymenili svoju dekódovaciu kartu.

Výmenu svojej dekódovacej karty Cryptoworks môžu zákazníci vykonať zakúpením novej dekódovacej karty Skylink Výmena ICE, ktorú je možné objednať prostredníctvom webu či zakúpiť u predajcov satelitnej a anténnej techniky. Doporučená cena karty je 13,90 €, registrácia bude možná do augusta 2014.

Dekódovacie karty CryptoWorks poznáte podľa štrnásťmiestneho sériového čísla, ktoré je umiestené na karte pod čiarovým kódom. Nové karty Irdeto majú toto číslo jedenásťmiestne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.