Reklama

Prvoaprílový žart RTVS, Andrej Bičan a jeho hostia rátali v priamom prenose ovečky

Presne od polnoci 1. apríla RTVS priniesla svojím divákom exkluzívnu verejnoprávnu službu s názvom Lepší spánok- išlo o aprílový žart.

Divákov nočným vysielaním sprevádzal Andrej Bičan v pyžame, ktorý pomáhal rátať ovečky divákom, ktorí nemohli spať a noc trávili pred televíziou. Priebežne a ochotne mu prišli do živého vysielania vypomôcť Marcel Merčiak, Sajfa, Martin Nikodým, dokonca sa zapojil aj náhodný divák Miloš, ktorý sa o aktivite RTVS dozvedel zo sociálnej siete a tvorivý tím ho operatívne zaradil do vysielania.
Počas viac ako trojhodinového živého prenosu z Mlynskej doliny sa Andrejovi a jeho hosťom podarilo narátať neuveriteľných 2750 ovečiek.
Pokračovanie nižšie:


Sme radi, že sme mohli divákom ukázať aj mierne uvoľnenú a veselú RTVS. Pri príprave aprílového žartu sme sa nechali inšpirovať televíznym vysielaním zo severských krajín, kde napríklad pre divákov pripravili nočný prenos jazdy vlaku naprieč krajinou alebo živý prenos z majstrovstiev sveta v štrikovaní. Chcem poďakovať Andrejovi Bičanovi, ale aj ostaným hosťom, nakoľko všetci účinkovali bez nároku na honorár,“ povedal riaditeľ Sekcie programových služieb Tibor Búza.

Lepsie_spanie

(RTVS)

Mohlo by vás ešte zaujímať