Reklama

Generálny riaditeľ RTVS bude odpovedať na otázky v online diskusii každé dva týždne

Verejnoprávna RTVS prichádza pre všetkých divákov a poslucháčov s novou online aplikáciou na sociálnej sieti Facebook, vďaka ktorej bude generálny riaditeľ Václav Mika komunikovať priamo s fanúšikmi RTVS a naživo odpovedať na ich otázky.

Prvé otázky Václav Mika zodpovie už v túto stredu 16. apríla od 10:30. Aplikácia je dostupná na webovej adrese https://vaclavmika.rtvs.sk/. Otázky je možné posielať už v predstihu.
Pokračovanie nižšie:

Cieľom aplikácie je čoraz intenzívnejšie pokrývať online priestor, ako aj priestor sociálnych sietí a tým sa viac otvoriť aj mladej generácii divákov a poslucháčov. Online diskusie s generálnym riaditeľom by mali prebiehať pravidelne každú druhú stredu v dopoludňajších hodinách,“ informovala dnes RTVS v tlačovej správe.

Pozývam našich divákov, poslucháčov a všetkých, ktorí sa zaujímajú o dianie vo verejnoprávnom médiu na facebookovú stránku RTVS a aby sa zapojili do online diskusie. Sociálne siete sú významným médiom, ktoré nemožno v komunikácii RTVS opomenúť, preto sme sa prostredníctvom novej aplikácie rozhodli priblížiť hlavne mladšej generácii. Som pripravený zodpovedať naozaj na všetky otázky, aj tie kritické,“ dodal k spusteniu aplikácie Václav Mika.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.