Reklama

freeSAT dnes oficiálne potvrdil zaradenie nového kanálu CNBC

Luxemburská spoločnosť UPC DTH, ktorá pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitnej televízie na Slovensku a v Českej republike, dnes oficiálne potvrdila zaradenie kanálu CNBC do svojej ponuky. Program je dostupný všetkým zákazníkom v rámci balíčka freeSAT light na rovnakej programovej pozícii po BBC World News, ktorý bol z ponuky vyradený.

CNBC predstavuje uznávanú svetovú jednotku v ekonomickom a vo finančnom spravodajstve. Poskytuje najčerstvejšie informácie z trhov v reálnom čase, bezkonkurenčné pokrytie najnovších udalostí, hĺbkové analýzy a rozhovory s kapitánmi priemyslu a politiky z celého sveta,“ uviedla spoločnosť v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Svižné a vecné ekonomické spravodajstvo v reláciách ako Squawk Box, Worldwide Exchange a European Closing Bell je nutnosťou pre vrcholových manažérov, finančnú komunitu a každého, kto chce v Európe investovať alebo chrániť svoje aktíva. Večer a cez víkendy kanál vysiela to najlepšie zo športu, z publicistiky, dokumentaristiky a zo zábavy vrátane The Tonight Show s Jimmym Fallonom.

Teší nás, že môžeme obohatiť ponuku kanálov služby freeSAT na Slovensku a v Českej republike o CNBC. Rozširujeme tým našu pestrú obsahovú skladbu o živé ekonomické a finančné spravodajstvo,“ povedal Jim Helfgott, viceprezident pre marketing a obchod spoločnosti UPC DTH.

Jacqueline Lam, viceprezidentka pre medzinárodnú distribúciu spoločnosti CNBC, uviedla: „Naša zmluva s UPC DTH umožňuje divákom v strednej a vo východnej Európe sledovať najnovšie globálne ekonomické správy a analýzy. Získajú tiež prístup k dátam CNBC v reálnom čase. Poskytovatelia si uvedomujú kvalitu nášho vysielania, vďaka čomu sa nám darí v tomto regióne expandovať.

CNBC vysiela v anglickom jazyku. Zákazníkom s dodávaným satelitným prijímačom je k dispozícii na programovej pozícii číslo 152. Vysielanie je dostupné v kompresnom formáte MPEG-4/SD, pre príjem je preto potrebný satelitný HD prijímač.

Technické parametre pre príjem CNBC:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. a preco namiesto BBC tento jednokolajovy pravicovy balast ? mali ste tam radsej nechat BBC… podobne zamerany ako CNBC je aj Bloomberg, ten staci… ak chcete rusit tak Sky News a namiesto toho dajte RT

Komentáre už nie sú povolené.