Reklama

C8 odštartuje na slovenskom a českom trhu v pondelok 5. mája

Chello Central Europe spustí na slovenskom a českom trhu nový televízny kanál s názvom C8. Stanica odštartuje oficiálne v pondelok 5. mája 2014. Nový kanál naviaže na vysielací čas detského kanálu Minimax, vysielať tak bude každý deň v čase od 20:00 do 24:00. Rovnaký kanál spustila spoločnosť Chello Central Europe na maďarskom trhu ešte začiatkom apríla tohto roku.

Chello Central Europe vyplní vysielací čas medzi ôsmou večer a polnocou vybranými programami z vysielania svojich vlastných televíznych staníc. Cieľom je ponúknuť divákom ochutnávku programov naprieč všetkými 8 tematickými kanálmi skupiny Chello, pokrývajúce široké žánrové spektrum, od detských, športových, filmových až po dokumentárne a lifestylové kanály. „S novou C8 dostanú stanice CCE ďalšiu možnosť osloviť svojich divákov a tí sa môžu tešiť na atraktívne a pravidelne aktualizovaný program stanice C8„, dodal za Chello Aleš Fabík.
Pokračovanie nižšie:

C8 bude automaticky dostupná všetkým užívateľom, ktorí majú vo svojej programovej ponuke Minimax a mali aj Animax.

Týždenne aktualizovaný program C8 ponúkne pre mladšiu a násťročnú generáciu programy ako „Baskeťáci“, seriál o osudoch mladých basketbalistov, ktorí chcú vyhrať veľký pouličný turnaj alebo „Huntik“, akčný dobrodružný seriál, v ktorom skupina hľadačov cestuje po svete a hľadá amulety zo starých čias , ktorými sa dajú privolať Titani. Medzi dokumentmi je pripravený seriál „Budúcnosť odhalená“, ktorý polemizuje nad budúcnosťou a ukazuje, čo všetko nás v 21. storočí ešte čaká. Dokumentárny seriál nominovaný na ceny Gemini Award 2011, „Následky“, kriticky skúma, čo by sa stalo s našou planétou, keby sa jeden zo základných znakov nášho životného prostredia zmenil. Diváci sledujúci relácie o varení sa môžu tešiť na medzinárodne presláveného šéfkuchára Davida Rocca v reláciách „Prázdniny v Amalfi“ a „Stalo sa na chalupe“. Programová časť C8 zameraná na lifestyle ponúkne relácie „Miluj svoju záhradu „a tiež“ Candice nám povie všetko „, relácia slávnej americkej bytovej architektky a odborníčky na otázku interiérového dizajnu.

C8 bude vysielať 4 hodiny denne, od 20:00 do 24:00 a nadväzuje na Minimax, ktorý vysiela vo svojich tradičných časoch medzi 6:00 a 20:00.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A nevíte jak je to u skylinku? tam sice animax je, zda bude šířit c8 což bych uvítal nebo zda nemají se skylinkem smlouvu.

    1. andromediani pozrite sem: http://www.satelitnatv.sk/2014/05/prevadzkovatel-skylinku-testuje-novy-hd-kanal-konkretne-informacie-zatial-nechce-zverejnit/

Komentáre už nie sú povolené.