Reklama

Budúci týždeň premiestni Towercom vysielač 4. multiplexu z kóty Žilina – Zástranie na Krížavu

V stredu 30. apríla presunie spoločnosť Towercom vysielač 4. multiplexu, ktorý šíri programy digitálnej platformy Plustelka, z kóty Žilina – Zástranie na kótu Žilina – Krížava. „Táto významná zmena prinesie atraktívnu ponuku Plustelky (4 MUX) aj do ďalších lokalít. Extra dávku športu, skvelých filmov, dokumentov, hudby ale aj detských programov si budú môcť vychutnať aj diváci z Prievidze, Martina, Turčianskych Teplíc, Vrútok, Bojníc, Sučian, Turian, Novák a okolia, uviedla platforma na svojich webových stránkach.
Pokračovanie nižšie:

Plustelka aktuálne šíri prostredníctvom 4. multiplexu štyri neplatené televízne programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom IRDETO. Pre príjem je preto potrebné zariadenie pre príjem Plustelky (modul, set-top-box či samostatná dekódovacia karta).

TIP: Plustelka chce do budúcnosti rozšíriť ponuku o nový extra balík programov

Pripomeňme, že tento rok by sa mala Plustelka rozšíriť o nové DVB-T2 vysielače a teda aj nové programy, ktoré budú určené skôr pre náročnejších divákov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ohladom Plustelky ma zatial Towercom sklamal na plnej ciare.Zariadenia a karty su dostupne v celom okr,Prievidza vo vsetkych predajniach s elektro ale signalu nikde.Prednedavnom som sa potesil sprave mux1 zo Ziliny ale prislo sklamanie Nedozery-Brezany cast Brezany bez signalu. Zilina nikdy nepokryje okr.Prievidza tak ako vysielac Prievidza -Bojnice.Cakam na Plustelku uz asi rok ale ASI SA JEJ NIKDY NEDOCKAM.Divak z Brezian.

  2. Nepoznam podmienky príjmu v danej oblasti, ale aku mas antenu? Mas v smere prijmu nejaku prekazku? Skusal si prijem z odrazov z nejakeho kopca atd.?

  3. dudo-Mux1 z Krížavy mám odskúšaný v Prievidzi vo viacerých lokalitách,aj v Porube,Lazanoch,Oslanoch,Novákoch,dokonca v Poluvsii to ide bez problémov kde je pomer S/Q-65/95.Všade bola použitá anténa veľké sito-osadená anténnym zosilňovačom SWA03 23-28dB.Mux 4 bude mať ešte väčší výkon,takže nepredpokladám problémy…

  4. Okres Prievidza je už v pokrytí multiplexu 4,z Krížavy-kanál 39.Frčí to dobre.

Komentáre už nie sú povolené.