Reklama

Vzdelávací kanál Da Vinci U, ktorý ponúkala platforma freeSAT, ukončil vysielanie

Vzdelávací televízny kanál v anglickom jazyku Da Vinci U, ktorý bol dostupný u nás jedine predplatiteľom satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct, ukončil svoje vysielanie. Zákazníkom freeSATu je tak aktuálne dostupný na jeho programovej pozícii už len test obrazec. Program bol súčasťou programového balíčka freeSAT HD.
Pokračovanie nižšie:

Da Vinci U bol oficiálne v platforme freeSAT by UPC Direct od 1. februára 2012. Vo svojom vysielaní prinášal prednášky z univerzít a verejné diskusie z rôznych oblastí. Program vysielal v anglickom jazyku, nebol lokalizovaný ani do českého či slovenského jazyka. Bol to vôbec prvý televízny kanál, ktorý ponúkala spoločnosť UPC DTH v kompresnom formáte SD/MPEG-4.

Pripomeňme, že od 10. marca 2014 je v ponuke freeSATu (balíček freeSAT plus) kanál Da Vinci Learning, ktorý prináša vzdelávacie programy. Vysielanie je dostupné v anglickom a maďarskom jazyku. Kanál nájdu zákazníci s dodávaným prijímačom na programovej pozícii č. 54, zákazníci s vlastným prijímačom naladia program na frekvencii 12 187 MHz.

Da Vinci U -1832014-204 1
Test obrazec, ktorý môžu vidieť zákazníci freeSATu na programovej pozícii DaVinci U

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.