Reklama

V Maďarsku odštartuje nový kanál C8, vysielanie si bude deliť s kanálom Minimax. Neskôr bude dostupný aj u nás

V Maďarsku spustí svoje vysielanie v utorok 1. apríla nový nekódovaný (FTA) kanál s názvom C8. Prevádzkovateľom bude spoločnosť Chello Central Europe. Program bude vysielať v čase od 20:00 do polnoci a bude si deliť jednu programovú pozíciu s detským kanálom Minimax. K dispozícii má byť dostupný ako v satelitnej platforme UPC Direct, DIGI TV, tak aj v terestriálnej platforme MinDig TV.
Pokračovanie nižšie:

Stanica C8 nahradí vo vysielaní stanicu Animax, ktorá k 1. aprílu ukončí svoje vysielanie. C8 je koncipovaná ako promo kanál – prierez a ochutnávka programov všetkých 8 staníc spoločnosti Chello Central Europe (Sport 1, Sport 2 HD, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika a MGM),“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Senior Marketing & PR Manager spoločnosti Chello Central Europe Václav Mozer.

Spoločnosť Chello Central Europe plánuje v krátkej budúcnosti tento promo kanál spustiť aj na slovenskom a českom trhu. Presný termín však ešte nie je známy. Očakáva sa však, že by to mohlo byť už v najbližších týždňoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať