Reklama

UPC zaradilo dnes do ponuky digitálnej televízie bratislavskú Staromestskú TV

Káblový operátor UPC dnes rozšíril svoju programovú ponuku digitálnej televízie o bratislavskú Staromestskú televíziu, ktorá vo svojom vysielaní ponúka programy nielen obyvateľom mestskej časti Staré Mesto, ale celého hlavného mesta. Staromestská TV sa stala súčasťou balíčka UPC Digital Basic a je dostupná všetkým jeho bratislavským užívateľom. Informovala dnes o tom spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA.
Pokračovanie nižšie:


Spoločnosť UPC zaradením Staromestskej TV do programovej ponuky v hlavnom meste potvrdzuje svoj záujem vychádzať v ústrety divákom a poskytovať im tak zábavu, ako aj informácie, ktoré sa bezprostredne týkajú života v ich meste,“ uviedol generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVENSKO Martin Miller. „Verím, že tento nový televízny kanál bude ďalším spestrením televíznej programovej ponuky a získa si priazeň Bratislavčanov.“ dodal M. Miller.

Staromestská TV, ktorá je taktiež súčasťou ponuky analógovej káblovej televízie UPC, vysiela 24 hodín denne sedem dní v týždni. Ponúka relácie spojené so životom a dianím v najstaršej mestskej časti hlavného mesta, ako sú napríklad Historický magazín, cyklus Hudba v meste, Res publica, Infoservis, magazín Pressburger a mnoho ďalších programov.

UPC ponúka svojim zákazníkom, okrem Staromestskej TV aj ďalšie stanice, ktoré sú zamerané na Bratislavu a okolie. Patria medzi ne TV Bratislava a TV Ružinov. Všetky uvedené lokálne televízie nájdu diváci v balíčku UPC Digital Basic s označením ‚Regionálna TV‘ s poradovými číslami od 1 do 4.

Mohlo by vás ešte zaujímať