Reklama

Skylink upozorňuje na necertifikovaný modul Smit Irdeto Standard

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, luxemburská spoločnosť M7 Group, upozorňuje svojich partnerov a zákazníkov, že sa do predaja dostali nové moduly Smit Irdeto, ktoré nemajú označenie CI+ a ani Skylink Ready.

Modul sa objavil v ponuke veľkoobchodov a e-shopoch. Tento modul neprešiel testom kompatibility a Skylink neručí za prípadné obtiaže a funkčné nedostatky,“ informuje platforma Skylink svojich partnerov.
Pokračovanie nižšie:

Ako uvádza platforma v správe ďalej: „Skylink zároveň dôrazne nedoporučuje používať modul s dekódovacími kartami Skylink.

smit_ird_std1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jedna sa o irdeto modul. Skylink ma irdeto karty co je zakladny predpoklad spravneho fungovania oboch zariadeni. Toto nie je o tom ci to ma Skylink Ready alebo nie. Zajtra napisu, ze prechadzaju na Conax lebo Irdeto uz nie je bezpecne a ludia kupte si nove karty a prijimace.

  2. …veď o tom je celý ten kšeft. Operátor si vyberie kódovací systém, potom si dohodne kšeft s niektorými výrobcami prijímačov a modulov a donúti svojich zákazníkov nepriamo podporovať aj týchto výrobcov prijímačov a modulov. Výhody z takéhoto kšeftu samozrejme inkasuje operátor a nie zákazník. Ten sa musí /ak chce zostať/ prispôsobiť a platiť! Nechcem ospevovať freeSat ale aj oni majú Irdeto karty a tie karty fungujú v akejkoľvek uni čítačke kariet, takže…dan súhlasím s tebou.

Komentáre už nie sú povolené.