Reklama

Vlastník Skylinku a CS Linku začne opäť posielať nové karty na dobierku, zákazníkov o tom informuje listom

Vlastník satelitnej platformy Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, začne v najbližších týždňoch opäť rozposielať svojim zákazníkom, ktorí vlastnia ešte staršiu kartu Cryptoworks, novú dekódovaciu kartu M7 výmena na dobierku. Cena dobierky je 13,9 €. Zákazníkov o tom informuje listom.

Oproti predchádzajúcim zásielkam, ktoré boli rozposielané minulý rok, však už operátor neďakuje svojim zákazníkom za objednávku karty, ktorú zákazníci nikdy neuskutočnili. Tentokrát zákazníkom v liste vysvetľuje, že na starších kartách Cryptoworks (Skylink a CS Link) či novších Irdeto (CS Link) už nie je možné objednať platené programy či prijímať HD programy a postupne dôjde k ďalším obmedzeniam.
Pokračovanie nižšie:

Dôvodom obmedzovania programovej ponuky na kartách typu Cryptoworks je výmena zastaralého kódovacieho systému Cryptoworks, pre ktorý skončila technická podpora zo strany jeho dodávateľa, spoločnosti Irdeto. V prípade dekódovacích kariet CS Link ide navyše o zjednotenie programovej ponuky zo satelitnou platformou Skylink,“ uvádza platforma v liste, ktorý rozposiela v týchto dňoch svojim zákazníkom. Ako je ďalej uvedené v liste: „Aby ste mali aj naďalej prístup ku všetkým svojim obľúbeným programom, je nevyhnutná výmena vašej pôvodnej dekódovacej karty za novú dekódovaciu kartu Skylink výmena M7. Cena karty je 13,9 €.

Ak si zákazníci neprajú zasielať novú dekódovaciu kartu M7 výmena môžu o tom informovať operátora na Zákazníckej linke či prostredníctvom špeciálneho webového formulára na stránkach platformy v sekcii Kontakty (Výmena karty), ktorý bol vytvorený práve pre odmietnutie zasielania novej karty na dobierku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mam CS Link IRDETO a prislo mi to tiez. Preco by som mal menit novu IRDETO kartu? Magori, ked nieco chcete, poslite to zadarmo. Ja nic platit nebudem.

  2. pred par rokmi ste lakali zakaznikov ze slovenske a ceske programy zadarmo teraz ste zaviedli poplatky a od februara dokonca dvihli na 19,20 na rok podla mna tak stracate zakaznikov ked menite tak by to malo byt zdarma vy to chcete nie mi zakaznici menit zas len plat za vymenu karty????

  3. Dobrý večer všetko máme platiť a vy aby ste posielali TV prograam to Vás ani nenapadne a platím mesačne balíček Kombi nic platit nebudem a dosť

  4. Ak platím servisný poplatok, tak by mi mali zabezpečiť preladenie programov v zmysle nových parametrov, ktoré budú aktuálna v mesiaci február, marec a nie za preladenie platiť mechanikom.

  5. Tiez som znechutena, ze si pytate peniaze za vymenu karty! a vobec, ze je potrebne kartu menit!

  6. My sme minulý rok žiadnu ponuku na výmenu karty nedostali. 1.12.2013 sme zaplatili servisný poplatok na celý rok, teda do 1.12.2014 a nikto neupozorňoval, že tie karty budú obmedzované. Po mesiaci boli odpojené niektoré stanice a teraz po necelých troch mesiacoch si máme kúpiť novú kartu za 13,90 €, pričom vopred zaplatený servisný poplatok nám nikto nevráti? No to je drzosť najhrubšieho zrna. Sme ochotní kartu vymeniť, ale až 1.12.2014 dokedy máme zaplatenú starú.

Komentáre už nie sú povolené.