Reklama

Slovak Sport.TV 1 v bezplatnej ponuke Plustelky od 26. februára

Prevádzkovateľ digitálnej terestriálnej platformy Plustelka, spoločnosť TowerHome, dnes potvrdil oficiálne zaradenie slovenského športového kanálu Slovak Sport.TV 1 do bezplatnej ponuky. Znamená to, že prístup k programu budú mať všetci zákazníci Plustelky bez mesačných poplatkov, podobne ako je to v prípade doterajších kanálov ČT1, ČT2 a TV LUX.
Pokračovanie nižšie:

Slovak Sport.TV 1 bude dostupný zákazníkom Plustelky od stredy 26. februára 2014.

Športový kanál Slovak Sport.TV 1 prináša exkluzívne priame prenosy a záznamy z domácich športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu či hokejbalu. Významnú pozornosť venuje tiež automobilovým športom, boxu, golfu a mnohým ďalším.

Pripomeňme, že koncom minulého raka obohatil ponuku Voľnej telky v rámci prvého multiplexu sesterský kanál Slovak Sport.TV 3, ktorý v najbližších dňoch prejde z kompresného formátu MPEG-2 na MPEG-4.

TIP: Slovak Sport.TV 3 bude v 1. multiplexe vysielať nakoniec predsa len vo formáte MPEG-4

Pre príjem platformy Plustelka je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie a to také, ktoré zákazníkom najviac vyhovuje. V ponuke sú bezkartové CI+ moduly (Smit, Strong), alebo bezkartový terestriálny DVB-T2 prijímač Zircon T3000HD, poprípade len samostatná dekódovacia karta Plustelka.

Mohlo by vás ešte zaujímať