Reklama

Česká DIGI TV rozširuje ponuku o kanály Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2

Ponuka českej satelitnej platformy DIGI TV, ktorej vlastníkom je rumunská spoločnosť RCS&RDS, sa včera 26. februára rozšírila o dva športové kanály Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2. Vysielanie kanálov je dostupné všetkým predplatiteľom Základného programového balíčka, ktorý DIGI TV ponúka v ČR za 260 Kč (9,5 €) mesačne.

Športový kanál Slovak Sport.TV 1 prináša exkluzívne priame prenosy a záznamy zo slovenských športov ako basketbal, volejbal a hádzaná, zápasy futbalovej a hokejovej ligy, florbalu, hokejbalu a mnohým ďalším.
Pokračovanie nižšie:

Slovak Sport.TV 2 spustil svoje vysielanie 1. augusta 2013. Vo vysielaní prináša okrem iného aj priame prenosy futbalových zápasov z populárnej Premiere League.

Po platforme freeSAT je tak DIGI TV už druhá satelitná platforma v Českej republike, ktorá ponúka Slovak Sport.TV 2 svojim zákazníkom. Jedinou satelitnou platformou v ČR, ktorá neponúka tento športový kanál tak zostáva už len Skylink. Na Slovensku má na tento kanál exkluzivitu Slovak Telekom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nadalej tvrdim,že je len otazkou času,kedy slovaksport2-ka bude uvolnena bud na skylinku,alebo niekde inde,z hladiska zisku a financií budu nuteny to ponuknuť širšiemu spektru divaka……..

  2. Asi sa nekoná masový presun na Magio alebo Digi a tak sa Slovak sport snaží zarobiť aspoň na českom trhu. Ušili si na seba búdu, na tak malom trhu ako je ten náš dávať výhradné práva je samovražda…

Komentáre už nie sú povolené.