Reklama

V Poľsku odštartoval nový kanál TVN24 Biznes i Swiat, nahradil doterajší TVN CNBC

V Poľsku odštartoval dnes 1. januára 2014 presne o polnoci nový televízny kanál TVN24 Biznes i Swiat, ktorý nahradil doterajší kanál TVN CNBC. Vysielania kanálu TVN24 Biznes i Swiat tak naladia všetci doterajší zákazníci operátorov, ktorí mali doteraz v ponuke TVN CNBC. V programovej ponuke nového kanálu by sa mali objavovať programy zamerané na obchodné a finančné informácie a to nielen z Poľska, ale hlavne aj zo sveta.
Pokračovanie nižšie:

TVN24 Biznes i Świat je dostupný aj na satelite Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), frekvencii 11 393 MHz. Vysielanie je však kódované a sprístupnené iba zákazníkom poľských satelitných platforiem a to konkrétne nc+, TNK (Telewizja na karte), TNK HD, NNK, Smart HD+ či Cyfrowy Polsat.

TVN CNBC Biznes spustil svoje vysielanie v roku 2007, ako spoločný projekt skupiny TVN a CNBC Europe. O tri roky neskôr, v roku 2010, zmenil svoj názov na TVN CNBC. V roku 2013 bola ohlásená ďalšia zmena a to ukončenie vysielania TVN CNBC a štart nového kanálu TVN24 Biznes i Swiat.

TVN24 Biznes i Świat patrí pod skupinu TVN, ktorá má vo svojom portfóliu ešte aj napr. spravodajský kanál TVN24 (SD aj HD).

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať