Reklama

Telekom: Nová ponuka digitálnej TV a internetu s tabletom za 1 euro

Telekom pripravil jarnú akciovú kampaň na digitálnu televíziu Magio, ktorá je poskytovaná cez metalické a optické pripojenie, resp. prostredníctvom satelitu.

Ak si zákazník v tejto kampani zoberie súčasne digitálnu televíziu a internet, získa značkový tablet ASUS MeMO Pad HD7 len za 1 €. Ide o spoločnú ponuku rýchleho Magio internetu (na metalickej alebo optickej technológii) a digitálnej televízie (fixný i satelitný variant). Ponúkaný tablet je ideálny na sledovanie televízie na cestách pomocou obľúbenej aplikácie Magio TV Go.

magio_tab1magio_tab2

V rámci kampane zákazník získa zadarmo Wi-Fi router a platiť nebude ani za samoinštaláciu. Doručenie tabletu kuriérom stojí 5 eur. Kampaň prináša rovnakú mesačnú cenu za služby počas celých 24 mesiacov.

Pokračovanie nižšie:

Samostatná kampaň Magio TV a Magio Sat
V jarnej kampani sa zákazníci môžu tešiť na obľúbený balíček HBO+Cinemax na 3 mesiace zadarmo alebo niektorý balíček kanálov HD kvalite HD Rodinný a HD Športový bezplatne až do 31.7.2014. Novým benefitom je možnosť bezplatne si vyskúšať televíziu na cesty Magio Go Plus alebo 7-dňový Magio Archív rovnako až do 31.7.2014 bez poplatku.

magio_tab3

Od 7. mesiaca sa uplatňujú pri programoch Klasik, Komplet a Najviac aj balíčkové zľavy. Pri kombinácii TV s fixným internetom (Turbo 2, 3 resp. Optik 2,3) je to 5 € mesačne a pri kombinácii s Rodinnou linkou 2 € mesačne.

Súčasťou kampane je samoinštalácia za 0 € a jednotná cena prenájmu Magio Boxov (s pevným diskom, aj bez neho) vo výške 1,99 € mesačne.

magio_tab4

Akcia platí pri 24-mesačnej viazanosti od 1. februára 2014 do 31. marca 2014.

(ST)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. nech idu už konečne prdele,v oktobri u nich končim,kedže mi konči viazanosť,ked nebudem mať aspon vdsl…………………..

Komentáre už nie sú povolené.