Reklama

Slovak Sport.TV 2 je dostupný už českým zákazníkom freeSATu

Luxemburská spoločnosť UPC DTH spustila vysielanie slovenského športového kanálu Slovak Sport.TV 2 v štandardnom rozlíšení (SD) prostredníctvom satelitu THOR 6 (0,8°W) na jednom zo svojich transpondérov na frekvencii 12 111 MHz.

Vysielanie Slovak Sport.TV 2 je od začiatku kódované systémami Cryptoworks, Nagravision a Irdeto. Prístup k nemu však majú iba českí zákazníci platformy, vzhľadom k tomu, že na Slovensku môže tento kanál divákom poskytovať výlučne Slovak Telekom vo svojej IPTV Magio TV, satelitnej Magio Sat, DIGI TV a káblovej DIGI.
Pokračovanie nižšie:

Slovak Sport.TV 2 spustil svoje vysielanie 1. augusta 2013. Vo vysielaní prináša okrem iného aj priame prenosy futbalových zápasov z populárnej Premiere League.

Pri našich testoch na dekódovacej karte freeSAT so slovenským regiónom a s kompletnou ponukou freeSATu nám samozrejme Slovak Sport.TV2 nefungoval. Geoblokácia je teda na tomto programe aktívna, tak ako to už bolo vopred avizované.

Doplnené 20:00: Slovak Sport.TV 2 je dostupný oficiálne pre českých zákazníkov s aktivovaným balíčkom freeSAT Plus, ktorý ponúka k základnému balíčku freeSAT medium.

Technické parametre pre príjem Slovak Sport.TV 2:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 111 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: áno
Názov: Slovak Sport.TV2
Provider: UPC Direct

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.