Reklama

Filmbox EXTRA 1 tento mesiac na našom trhu končí, prinášame podrobné informácie

Po tom čo spoločnosť SPI International zmenila vizuálnu identitu svojich kanálov (FilmBox, FightBox, 360 TuneBox, FashionBox, DocuBox, Erox a Eroxxx), pripravuje teraz podľa našich informácií ďalšiu zmenu. Spoločnosť sa rozhodla rebrandovať doposiaľ medzinárodný prémiový kanál Filmbox EXTRA 1 na Filmbox EXTRA. Tento nový kanál bude od 20. januára dostupný pre divákov na Slovensku a v Českej republike.

S uvedenou zmenou dôjde k premenovaniu kanálu Filmbox PLUS na Filmbox EXTRA, ktorý bude dostupný iba divákom na Slovensku a v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

Doterajšia stanica Filmbox EXTRA 1 sa premenuje na Filmbox PLUS a bude s lokálnou jazykovou audio stopou dostupná pre divákov na Slovensku, Česku, Maďarsku a v Rumunsku.

Zmeny prebehnú 20. januára na všetkých distribučných trasách súčasne (satelit a IP). Operátori tak budú musieť vymeniť 20. januára 2014 doterajší kanál Filmbox Plus, z ktorého sa stane Filmbox EXTRA, za nový Filmbox PLUS, ktorý bude vysielaný na súčasnej pozícii kanálu FilmBox EXTRA 1. To isté platí aj pre novú stanicu FilmBox EXTRA, ktorá bude od 20. januára na doterajšej pozícii programu FilmBox Plus.

Na satelite Astra 3B (23,5°E) sa po vyššie uvedených zmenách FilmBox Extra presunie na doterajšiu pozíciu FilmBox Extra 1, teda na frekvenciu 11 798 MHz.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. ani diva svina sa v tom nevyzna, v principe ziadny kanal nekonci, len sa dva premenuju …..

Komentáre už nie sú povolené.