Reklama

FilmBox Extra 1 skončil, nahradil ho FilmBox EXTRA

Na slovenskom a českom trhu ukončil v noci z 19. na 20. januára vysielanie medzinárodný prémiový filmový kanál FilmBox Extra 1, ktorý nahradil nový kanál FilmBox EXTRA. Prístup k novému programu majú všetci diváci, ktorí prijímali doteraz FilmBox Extra 1 automaticky, nie je potrebné žiadne prelaďovanie.

Nový kanál FilmBox EXTRA, ktorý bude dostupný iba na Slovensku a v Českej republike prinesie premiéry hollywoodskych blockbusterov ako aj seriály.
Pokračovanie nižšie:

Diváci sa môžu tešiť na televízne premiéry hollywoodskych blockbusterov, ocenené filmy z produkcie svetových kinematografií aj tie najlepšie seriály,“ hovorí Berk Uziyel, generálny riaditeľ siete FilmBox. „Vďaka tomuto kanálu získavajú balíčky staníc FilmBox v ponukách televíznych operátorov bezkonkurenčný pomer zábava – cena.“

FilmBox Extra bude súčasťou prémiových ponúk hlavných televíznych operátorov na českom a slovenskom trhu, teda aj platforiem Skylink, UPC, Digi TV a ďalších operátorov. Do rodiny staníc FilmBox patrí taktiež FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FightBox, DocuBox, FashionBox, EroX, hudobný kanál 360 TuneBox a taktiež nová stanica FilmBox Arthouse a Fast&Fun.

V najbližšej dobe uvidia diváci na FilmBox EXTRA tituly ako napr. Carnage, Pápežka Jana či seriál Borgia.

FilmBox_Extra1

Mohlo by vás ešte zaujímať