Reklama

Zákazníci Plustelky môžu prijímať aktuálne všetky programy z ponuky (aktualizované)

Zákazníci digitálnej terestriálnej platformy Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť TowerHome, môžu aktuálne dočasne prijímať všetky programy z ponuky aj bez predplatného. Programy sú šírené totižto v režime FTV (free-to-view), čo znamená, že pre príjem všetkých programov postačuje iba aktivované jedno z prijímacích zariadení Plustelka (prijímač, modul či dekódovacia karta). Okrem toho práve prebieha aj technická odstávka zákazníckeho portálu Plustelky, ktorá potrvá až do 23:30.
Pokračovanie nižšie:

Plustelka ponúka tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom IRDETO. Programy sú šírené zo štvrtého celoplošného multiplexu.

Aktualizované 10.12. o 7:20: Všetky programy z balíčka Plustelka Štandard sú dostupné opäť už len predplatiteľom. Krátke promo tak bolo zákazníkom Plustelky dostupné len pár hodín.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Viete vy vobec co znamena Fta? To ze boli programy dostupne pre zakaznikov bez predplatneho neznamena ze boli Fta. Fta bol a je do 2.1.2014 Tv Lux a promo Test.

  2. ste ako socky,kua vsetko by ste chceli len zadarmo …, ked nemate 6eur tak necumte na to !!!

Komentáre už nie sú povolené.