Reklama

UPC od 1. januára zaraďuje tri športové stanice Slovak Sport

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, zaradí do programovej ponuky UPC DIGITAL tri stanice obľúbenej slovenskej športovej televízie Slovak Sport. Ide o stanice Slovak Sport 1, Slovak Sport 3 a Slovak Sport 1 HD. Všetky tri programy sa stanú súčasťou balíčka Digital Basic a zákazníci ich budú môcť sledovať od prvého dňa nového roka. Digitálna káblová televízia UPC po tomto rozšírení ponúkne športovým fanúšikom spolu až 14 športových televíznych programov.

Zaradenie nových športových programov predstavuje ďalší krok v napĺňaní našej priority, ktorou je poskytovanie najširšej a najatraktívnejšej ponuky televíznych staníc. Je to zároveň potvrdením našej snahy sústavne vychádzať v ústrety požiadavkám a predstavám divákov, čoho výsledkom je aj súčasný počet viac ako 150 televíznych staníc všetkých žánrov, vrátane 20 programov v HD kvalite, v ponuke UPC DIGITAL,“ povedal generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.
Pokračovanie nižšie:

Stanice Slovak Sport prinášajú atraktívne športové prenosy a záznamy z celého radu domácich aj zahraničných športových súťaží. Okrem športových zápasov ponúkajú taktiež diskusné relácie, portréty športovcov, profily športovísk a ďalšie zaujímavosti a novinky zo sveta športu. Stanica Slovak Sport 1 HD umožňuje sledovať športové programy vo vysokom rozlíšení, ktoré ponúka divákom plnohodnotný zážitok zo športového podujatia.

Od prvého dňa budúceho roka zároveň prestane byť súčasťou UPC DIGITAL program Nova Sport (aj v HD kvalite), z dôvodu uplynutia zmluvy s vysielateľom. Od 1. januára digitálna káblová televízia UPC bude obsahovať spolu 14 športových staníc: SPORT1, SPORT2, SPORT2 HD, Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Slovak Sport1, Slovak Sport3, Slovak Sport1 HD, Extreme Sports Channel, Sport 5, Fishing & Hunting a FightBox HD.

O UPC DIGITAL: Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka spolu viac ako 150 programov všetkých žánrov, vrátane 20 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať až 4 programy súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Službu UPC DIGITAL v súčasnosti využíva viac ako 130 000 domácností, a jej výhody a prednosti môžu v súčasnosti využívať obyvatelia 30 slovenských miest.

Ďalšie informácie o službách UPC záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, UPC na Facebooku a na zákazníckych strediskách.

(TS UPC)

Mohlo by vás ešte zaujímať