Reklama

UPC Direct testuje kanál MTV Europe, dostupný je aj na kartách freeSAT

Maďarská satelitná platforma UPC Direct, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH, spustila technické testy kanálu MTV Europe na satelite Thor 6 (0,8°W), z kapacity distribučnej spoločnosti ESS (Eastern Space System). Vysielanie je dostupné na frekvencii 11 747 MHz a kódované systémami Nagravision, Cryptoworks, Irdeto, Conax a Viaccess. Podľa našich zistení je testovacie vysielanie dostupné aj zákazníkom satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct na Slovensku a v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

Ako je už známe MTV Europe nahradí od nového roku na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku aktuálne lokalizované verzie MTV Czech a MTV Hungary. Je preto pochopiteľné, že operátori budú v najbližšej dobe zaraďovať do svojich ponúk práve MTV Europe.

Na satelite Thor 6 (0,8°W), frekvencii 11 747 MHz vysiela MTV Europe v anglickom a maďarskom jazyku. Česká audio stopa, poprípade DVB titulky dostupné z tejto kapacity zatiaľ nie sú. Tie sú k dispozícii, spolu s českou, anglickou a maďarskou audio stopou, na kanály MTV Europe z kapacity MTV Networks Europe na frekvencii 12 226 MHz. Z tejto distribučnej kapacity však kanál zatiaľ nie je dostupný zákazníkom UPC DTH.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 747 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno
Provider: ESS
Názov: MTV European

Mohlo by vás ešte zaujímať