Reklama

Telekom: Športové kanály Slovak Sport.TV a Digi Sport pre všetkých až do Veľkej noci

Športové kanály Slovak Sport.TV a Digi Sport budú môcť sledovať dočasne aj naďalej všetci zákazníci platforiem Magio TV a Magio Sat. Telekom predĺžil svoju akčnú ponuku v rámci ktorej poskytuje športové kanály (Slovak Sport.TV 1, Slovak Sport.TV 2, Slovak Sport.TV 3, Digi Sport 1, Digi Sport 2 a Digi LM 1 a Digi LM 2) v cene služby už od najnižšieho balíčka. Informuje o tom operátor na svojich webových stránkach.
Pokračovanie nižšie:

Po Veľkej noci (od 22.4.2014) budú vybrané športové kanály súčasťou najvyššieho programu služieb Magio TV a Magio Sat.

Telekom je jediným operátorom na Slovensku, ktorý poskytuje svojim zákazníkom všetky športové kanály Slovak Sport.TV, vrátane najžiadanejšej dvojky, ktorá vlastní vysielacie práva na anglickú Premier League.

Okrem platforiem Magio TV a Magio Sat môžu sledovať vybrané športové kanály aj zákazníci platformy DIGI TV, ktorú Telekom tiež vlastní.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. pekny den vlasnim magio televiziu a hlavne sportove kanaly som rad ze ste ich dali ndo svojej ponuky najviac sledujem prave sportove

  2. No neviem pre koho tie stanice ponúkajú zadarmo do Veľkej noci, mne pri staniciach Slovak Sport 2 a 3 a pri všetkých Digisportoch svieti hláška že tento program nie je v mojom balíku. Zhruba do konca roka to všetko išlo.

Komentáre už nie sú povolené.