Reklama

ANTIK Telecom začne poskytovať svoju optickú sieť aj v mestách Nová Baňa a Tlmače

Košický operátor Antik Telecom miery na západné Slovensko. Svoju optickú sieť vybuduje v roku 2014 v Novej Bani a v Tlmačoch. „Práve Tlmače sa stanú prvým mestom na západnom Slovensku kde najväčší regionálny operátor poskytne optický internet s rýchlosťou 70mbps, digitálnu televíziu s takmer 200 programami ako aj lacnejšie telefonovanie. Triple-play balík ANTIK dodáva bez viazanosti za 17,92 eur mesačne,“ informoval dnes operátor v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Nerobíme rozdiel medzi našimi klientmi bez ohľadu na to v akom meste sa pripájajú na našu optickú sieť,“ vysvetľuje riaditeľ pre rozvoj ANTIKu Peter Blaas. „Zároveň si myslíme, že našu interaktívnu TV či internet najviac ocenia obyvatelia v mestách, ktoré nadnárodní provideri vo svojich plánoch obišli. Ani v Tlmačoch a Novej Bani doteraz žiadne triple-play služby na optickej sieti neboli dostupné.

V roku 2013 ANTIK Telecom optické siete sprevádzkoval v Humennom (Sídliská I,II,III a Sídlisko Pod Sokolejom) a v Poltári. Podľa operátora budú v Novej Bani ako prvé zapojené domácnosti v Novej Bani na Štúrovej ulici.

Mohlo by vás ešte zaujímať