Reklama

Skylink pokračuje v odpájaní Cryptoworksu, tentokrát sa odpájanie dotkne programov z balíka Digital

Zákazníci satelitnej platformy Skylink so staršími kartami Cryptoworks onedlho nebudú môcť sledovať niektoré programy z balíčka Digital. Pre ich ďalší príjem si budú musieť vymeniť svoju staršiu kartu Cryptoworks za novú Skylink Výmena M7 ICE.

Úspešne pokračujúci proces plánovaného útlmu systému podmieneného prístupu CryptoWorks vstúpi dňa 26.11.2013 do svojej záverečnej fázy postupného odpojovania programov na doteraz nevymenených dekódovacích kartách,“ informovala o dnes spoločnosť M7 Gorup.
Pokračovanie nižšie:

Na kartách, ktorých sériové čísla začínajú číslicami 0_197… dôjde k odpojeniu všetkých českých televíznych programov z balíčku Digital s výnimkou programov ČT1 a ČT2.

Na kartách, ktorých sériové čísla začínajú číslicami 0_0002_85… a 0_343… dôjde k odpojeniu programov Prima ZOOM, Prima LOVE, Smíchov, TELKA, FANDA, Doma a FOOOR.

Podľa spoločnosti M7 Group sa bude odpojovanie týkať len malého počtu zákazníkov, ktorí si aj napriek opakovaným odporúčaniam doteraz svoju starú dekódovaciu kartu nevymenili a nijako sa nedotkne používateľov platenej ponuky, čiže zákazníkov ktorí využívajú už novú dekódovaciu kartu typu ICE či Irdeto.

Ďalšie kroky útlmu systému CryptoWorks budú pokračovať v nasledujúcich týždňoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Včera mi prišla tá nová karta čo teraz automaticky posielajú za 13.90€ na dobierku, takže pohoda. 🙂 Mňa sa to teda bezprostredne nedotkne.

  2. pre PeterHumax: Len taka drobnost. Prekazka tvojho prijmu vznikla na ich strane (Skylink) takze ti ju mali poslat ZADARA. To je pohoda. To co popisujes ty je ponatie prava na Skylink sposob

Komentáre už nie sú povolené.