Reklama

Skylink dnes zaraďuje oficiálne do svojej ponuky Maďarský balíček

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group rozširuje od dnes svoju ponuku o maďarské televízne stanice. „Jedná sa o prémiový balíček obsahujúci 11 maďarských televíznych programov. Spolu s ďalšími 20 televíznymi programami Skylinku, ktoré sú vysielané aj s maďarskou zvukovou stopou, je tak maďarským divákom k dispozici až 31 televíznych programov,“ informovala spoločnosť v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Maďarský balíček obsahuje 11 najobľúbenejších maďarských programov:
M1 – najsledovanejší maďarský verejnoprávny program,
M2 – úspešný rodinný program určený predovšetkým deťom a mládeži,
DUNA – moderný verejnoprávny program s množstvom rodinných relácií,
DUNA WORLD – program vysiela kvalitné programy oživujúce maďarskú kultúru, tradície aj jazyk,
RTL KLUB – najsledovanejší maďarský komerčný program,
TV2 – program vysielajúci špičkové filmy a seriály, talentové show, relácie o celebritách, ale aj kvalitné spravodajstvo,
RTL II – najnovší maďarský program s vlastnou produkciou ale aj s úspešnými zahraničnými filmami a seriálmi,
VIASAT3 – program pre celú rodinu s množstvom seriálov a reality show,
COOL – tretí najsledovanejší program v Maďarsku, ktorý ponúka filmy, seriály a zábavné show z vlastnej produkcie,
FILM+ – najsledovanejší filmový program v Maďarsku,
Muzsika TV – dokonalý mix klasických a moderných hitov rôznych žánrov pre maďarsky hovoriacich divákov.

Cena Maďarského balíčka je:
• samostatne – 3,95 € (103 Kč) mesačne, resp. 43,45 € (1 133 Kč) ročne, so servisným poplatkom už zahrnutým v cene,
• v kombinácii s balíčkom Multi, Kombi, HD Plus alebo Multi HD – 9,95 € (257 Kč) jednorázovo do konca roka 2014 (programy Maďarského balíčka sú aktívne, iba ak je zároveň predplatený niektorý z balíčkov Multi, Kombi, HD Plus alebo Multi HD). Ceny sú uvedené vrátane DPH.

Všetky programy Maďarského balíčka sú vysielané v štandardnom rozlíšení SD a v kompresnom formáte MPEG-4 (pre príjem programov je nutný HD satelitný prijímač, najlepšie s certifikátom Skylink READY).

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: M7

Ďalšie programy Skylinku vysielané s maďarskou zvukovou stopou:
Minimax, NG Channel HD, Spektrum HD, NG Wild HD, Nickelodeon, TV Paprika, MGM, Viasat Explorer, Spice, Travel Channel HD, Viasat Nature, Viasat History, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Disney Channel, AXN, JimJam, History HD, FilmBox Family, FilmBox HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je smutne, ze na slovensku je vacsia ponuka madarskych ako slovenskych programov

  2. Ak by este existoval balicek rakuskych, polskych,ukrainskych programov poviem OK, (chceme nieco urobit aj pre mensiny), ale to sa urcite nestane. Toto vnimam ako novodoby pokus o madarizaciu slovenska. A potom sa divime, ze clovek pride do Komarna do obchodu a vypocuje si od predavacky „…musis ist pri druhy pult, ja nerozumela po slovensky „

  3. Prečo nie? Keď si to chce niekto predplatiť, OK, hlavne že to nezaradili do nejakého balíčka a nezdvihli cenu s odôvodnením že pribudli programy. Kto chce si to zaplatí. Čo mne ale vadí, bohužiaľ to ale Skylink ovplyvniť nevie, je fakt, že nemáme žiadnu detsksú stanicu v slovenčine. Pozrite sa koľko detí „chytá“ češtinu vďaka detským staniciam v češtine.

    Fakt že chýba detský TV kanál v rodnom jazyku by malo riešiť min.kultúry, lenže ako vždy, podporuj sa len menšiny.
    PS: Držme sa faktov a nie rečí že deti majú byť vonku a pod. VĎaka

  4. Pozrite si kolko stoja ine baliky programov na “ CeskoSlovenskej satelitnej platforme SKYLINK“ . Najlacnejsi balik stoji 3,6€ a obsahuje 3 programy , teda cena jedneho po odratani servisneho poplatku 0,8€ a cena za jeden program v madarskom baliku je 0,25€. JE TO POROVNATELNE ????? Alebo ze by nahoda?

  5. ahojte,ked vám ne páci,co roby SKYLINK-tak pitajte viac slovenky programy od pána slotu. slovensko dotoho!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Som Slovák a nemám s týmto problém. Som za to, aby mali svoje programy i na Južnom Slovensku cez SkyLink a je pravda, že k Českej TV máme čo doháňať. Radšej si pozriem tie České i Rakusko- Nemecké, a tak nech sú tu i Maďarské.

  7. madarske dvb-t je zadarmo a signal az daleko do vnutrozemia sk a m1 m2 a duna aj v hd

  8. @kyara palo
    Neviem čo má s tým p. Slota (ani ja „nemusím“); apropó: tomu slovenskému pravopisu ale dávate zabrať!
    @pepo i @kyara palo
    Aj ja som Slovák a nemám s týmto problém. Ani ČT nie je bohviečo. I ja si občas pozriem tie české, rakúske aj nemecké tv programy, i tam je dosť balastu. Okrem STV nie sú u nás slovenské televízie. Maďarské tiež pozerám cez DVB-T, ale koľko iredenty a proorbánovskej propagandy je na „verejnoprávnych“ M1, M2, Duna a DunaWorlde, až rozum stojí. Mimochodom podľa nich neexistuje Slovensko, „ale Horná zem/Felvidék“, ktorý je dočasne pod cudzou správou. To platí podľa nich i o ostatných štátoch v ich okolí.

Komentáre už nie sú povolené.