Reklama

Nové športové kanály Sport LT na 13,0°E, kanály SportItalia ukončili vysielanie

V piatok 1. novembra ukončili svoje vysielanie tri talianske športové kanály SportItalia 1, SportItalia 2 a SportItalia 24, ktoré vysielali od roku 2004. Osud kanálov bol jasný už koncom júla, kedy skupinu SportItalia kúpila spoločnosť LT Multimedia, ktorá prevádzkuje tematické kanály Nuvolari, Marcopolo, Alice, Leonardo a Arturo. V súčasnosti je možné naladiť testovacie vysielanie troch kanálov Sport LT Uno, Sport LT Due a Sport LT Tre na satelite Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E), frekvencii 12 476 MHz. K dispozícii sú aj v ponuke talianskej terestriálnej platformy Tivu, kde nahradili doterajšie kanály SportItalia.
Pokračovanie nižšie:

Sport LT Uno sa zameriava na futbalových fanúšikov. Vo vysielaní sa objavujú zápasy zo Serie A (sezóna 2010 – 2011) či Serie B, ako aj ďalšie programy a magazíny.

Sport LT Due vo svojom vysielaní predstavuje talianskych športovcov, vrátane ich olympijských úspechov na medzinárodnej scéne. Nebudú chýbať ani bojové športy.

Sport LT Tre prinesie všetko zo sveta motoristického športu, konkrétne Red Bull X-Fighters, Supercross, Moto GP či Formula 1.

Vo väčšine vysielacieho času budú športové kanály Sport LT prinášať programy zo záznamov, alebo z archívu.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E)
Frekvencia: 12 476 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: nie (zatiaľ)
Provider: GLOBECAST
Rozlíšenie: 704×576

V čase písania tejto správy bolo vysielanie všetkých troch kanálov dostupné nekódovane (FTA). Je dosť možné, že v budúcnosti dôjde k ich zakódovaniu.

Kanály sú dostupné v prijímačoch TivuSat na pozíciách 44 (Sport LT Uno), 45 (Sport LT Due) a 46 (Sport LT Tre). V terestriálnych prijímačoch Tivu zase na pozíciách 60, 61 a 62.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať