Reklama

Skylink predlžuje opäť akciu pre dekódovacie karty Skylink Výmena M7

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, predĺžila opäť súčasnú akciu pre dekódovacie karty Skylink Výmena M7 a to až do konca decembra 2013. Pôvodne táto akcia platila najskôr do 31. júla, potom do 31. augusta, neskôr do 30 septembra a teraz došlo opäť k jej predĺženiu.
Pokračovanie nižšie:

V rámci akcie získa každý zákazník pri výmene svojej karty Skylink či CS Link Cryptoworks balíček Mini na 2 mesiace zadarmo, ktorý bude aktivovaný na novej karte Skylink Výmena M7. Podmienkou je aby bola nová karta aktivovaná a registrovaná počas akcie a to do 31. decembra 2013.

Doporučená cena dekódovacej karty Skylink Výmena M7 je 13,9 € s DPH. V prípade, že zákazník má servisný poplatok na staršej karte (Cryptoworks) zaplatený sa pri výmene tento poplatok prenáša na novú kartu Výmena M7. Ak servisný poplatok zaplatený nemá je potrebné ešte k cene karty pripočítať 14,4 € (ročný servisný poplatok).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. poslali nám zo Skylinku list, vraj ak neodmietnem cez ich web novú výmena kartu, posielajú na dobierku automaticky novú. Z vrchu im na to….. Už som celú rodinu informovala, aby nepreberali žiadne dobierky, najmä od SL a M77. ja si kúpim kartu vtedy, kedy budem chcieť ja, mám zaplatený serv.poplatok, tak mi programy musia ísť, inak SL zažalujem!

  2. pre Mi

    súhlasím, nič nepreberajte, naviac, „SKYLINK“ vo svojej dokonalosti posiela zákazníkom vopred mail v ktorom ich informuje, že posiela kartu výmena na dobierku a na záver mailu ešte zákazníkovi poďakuje za jeho objednávku :), aj keď si , samozrejme, dotyčný nič neobjednal … a naviac , dobierka príde bez dokladu , takže ak preberiete, odložte si aspoň obálku 🙂 ako doklad o tom , že ste si niečo kúpili od spoločnosti M7 S.A. , majiteľa SKYLINKu …

  3. Napriek všetkým problémom,ktoré súvisia s výmenou kariet,je Skylink stále najlacnejšia služba ako sledovať CS stanice cez satelit.

Komentáre už nie sú povolené.