Reklama

Skylink: Balíčky Kombi a HBO so zľavou 25 % pri objednávke na jeden rok

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group S.A., informovala dnes v tlačovej správe o nových špeciálnych akciách na posledné tri mesiace tohto roku. V rámci akcie ponúkne Skylink pri 12 mesačnom predplatnom balíčka Kombi na 12 mesiacov zľavu 25 %. Zákazníci tak pri aktivovaní balíčka Kombi na 12 mesiacov v podstate zaplatia iba za deväť mesiacov, zvyšné tri mesiace tak získajú zdarma. Pokiaľ si navyše zákazník zvolí platbu prostredníctvom SIPO alebo cez Inkaso, neplatí za balíček prvý mesiac a následne nebude platiť ani v mesiacoch júl a august 2014.
Pokračovanie nižšie:

Táto vyššie uvedená akcia platí aj pre obľúbené filmové balíčky HBO standard a HBO MaxPack. „Novinkou navyše je, že program HBO HD je zaradený aj do balíčka HBO Štandard a tak si jeho špičkovú obrazovú kvalitu môžete v Skylinku vychutnávať už v obidvoch HBO balíčkoch,“ informovala spoločnosť M7 Group v tlačovej správe.

TIP: Programový balíček Mixbox s 50% zľavou u polročného i ročného predplatného

Popri uvedených akcií ponúka Skylink aj zvýhodnenú ponuku vybraných satelitných prijímačov. Tieto môže zákazník získať za jednu tretinu ich ceny, pokiaľ si objedná ročné predplatné akéhokoľvek základného balíčka. Navyše môže pri ich kúpe využiť aj akciu balíček Kombi s 25% zľavou.

TIP: Skylink ponúkne súčasným zákazníkom nový dotovaný HD prijímač za 40 eur

Mohlo by vás ešte zaujímať