Reklama

SATRO pridáva do ponuky Slovak Sport.TV 3, Senzi TV, ČT:D a ČT art

Operátor káblovej televízie a dátových služieb, spoločnosť SATRO, rozširuje programové balíčky služby SATROdigital o nové programy Slovak Sport.TV 3, Senzi TV, ČT:D a ČT art.

V programovom balíčku MINI/MINI HD služby SATROdigital si naši zákazníci nájdu stanicu Slovak Sport. TV3 (LCN 49) a stanicu určenú najmenším divákom a milovníkom kultúry a umenia – ČT:D resp. ČT art (LCN 24)„, uviedol Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti SATRO s.r.o.

Ďalšou novinkou v programovom balíčku KLASIK/KLASIK HD je hudobná televízia Senzi TV, ktorú nájdu zákazníci na pozícii 82, v balíčku tiež nechýbajú ani nové programy AXN Black a AXN White, ktoré nahradili 1. októbra 2013 doterajšie kanály AXN Sci-fi a AXN Crime.
Pokračovanie nižšie:

Radi by sme upozornili našich zákazníkov, ktorí radi sledovali programy s tematikou sci-fi resp. s kriminálnou témou, že ich obľúbené stanice AXN Sci-fi a AXN Crime sa premenovali na AXN Black a AXN White. Naši zákazníci si ich nájdu v programovej ponuke KOMFORT/KOMFORT HD,“ uviedol Marek Michalík

Zmena nastala aj v programovom balíku GLOBAL služby SATROdigital, kde zákazníci nájdu nemeckú stanicu ZDF – na pozícii 152.

S inováciou programovej služby SATROdigital operátor zmenil aj niektoré poradia staníc. V tejto súvislosti preto chce Satro svojich zákazníkov upozorniť a požiadať, aby si svoje digitálne prijímače preladili.

Mohlo by vás ešte zaujímať