Reklama

SATRO ponúkne zákazníkom archív vysielania na sedem dní dozadu

Operátor káblovej televízie a dátových služieb, spoločnosť SATRO, ponúkne zákazníkom svoj vlastný SATRO TV archív vysielania na sedem dní dozadu.

SATRO TV archív umožňuje sledovanie všetkých relácií najobľúbenejších slovenských ačeských staníc sedem dní dozadu. Odborníci spoločnosti intenzívne pracujú na rozširovaní počtu kanálov ako aj sprístupnení nových služieb na ďalších platformách (iOS, Android),“ informovala spoločnosť v tlačovej správe.

Pre sledovanie archívu sa vyžaduje najnovší typ prijímača SATRObox HD HYBRID. Tento hybridný DVB-C/IP/OTT prijímač podporuje aj nahrávanie programov na externé pamäťové zariadenie, prehrávanie multimédií z USB, z počítača cez DLNA či priamo z internetu.
Pokračovanie nižšie:

Pri kúpe nového hybridného prijímača zákazníci získajú prístup k archívu do konca januára 2014 a zároveň balík HD kanálov až na 6 mesiacov zadarmo. Všetci zákazníci s už zakúpeným prijímačom tohto typu taktiež získajú archív v rovnakom období zadarmo, pričom ten sa im sprístupnil po automatickej aktualizácii prijímača už vo štvrtok 17. októbra 2013.

Mesačný poplatok za službu SATRO TV archív bude po skončení akcie stanovený na 2,99 € za 20 staníc. SATRO TV archív bude možné objednať už k najlacnejšej ponuke SATROdigital MINI/MINI HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať