Reklama

Vybraným predajcom SAT techniky sa nepáčia niektoré postupy Skylinku

Niektorým predajcom satelitnej a anténnej techniky na Slovensku sa nepáčia postupy satelitnej platformy Skylink a tak organizujú prvé neoficiálne stretnutie predajcov TV a SAT techniky, ktoré sa bude konať v Banskej Bystrici začiatkom októbra. Hlavným dôvodom má byť okrem iného práve skutočnosť, že Skylink posiela svojim zákazníkom s kartami Cryptoworks zásielku s novou dekódovacou kartou Skylink M7 Výmena na dobierku, ktorú si vôbec neobjednali a pritom im Skylink ďakuje za ich objednávku.
Pokračovanie nižšie:

Viacerí zákazníci SKYLINKu a najmä CSLINKu, ktorí vlastnia dekódovacie karty CW, ( Skylink® a CS Link® sú obchodné značky používané pod licenciou M7 Group S.A ) dostávajú ( a dostali ) v uplynulých týždňoch dobierky zasielané z adresy : Satelitná televízia SKYLINK, P.O.BOX 11, 022 04 Čadca 4. Dobierky odosielalo zákaznícke centrum „SKYLINK“ napriek tomu, že adresáti si nič neobjednali. Zarážajúca je aj skutočnosť, že k predmetnej dobierke nie je vystavený žiadny účtovný daňový doklad. Táto, ale aj iné skutočnosti, týkajúce sa „SKYLINKu“ , budú nosnou témou stretnutia,“ píše v pozvánke pre médiá organizátor stretnutia Ing. Zdenko Zeleňák. Ako ďalej uvádza v pozvánke: „Výsledkom stretnutia by mala byť najmä informácia nasmerovaná hlavne pre koncesionárov STV a zákazníkov „SKYLINKu“ aby sa už konečne dozvedeli pravdu, aby vedeli, že predajcovia služieb platformy „SKYLINK“ nie sú vo viacerých prípadoch zodpovední za problémy , ktoré sa týkajú príjmu TV programov SKYLINK„.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink znechutil väčšinu predajcov sat. techniky, to je faktický stav. Jediný, kto s nimi súhlasí sú priamo predajcovia – pobočky Skylink. Vieme, že išlo o podvod, žiaľ v globále ide o monopol a keďže vieme, že ide o napojenie aj na politickú vládnucu socialistickú triedu, nie je možné očakávať zmenu, ktorá by nebola pod réžiou totality dnes.

  2. @jogo: V Luxemburgu? Veď tam je „feudalistické“ zriadenie (veľkokniežatstvo).

Komentáre už nie sú povolené.