Reklama

TA3 oslavuje 12 rokov pôsobenia na mediálnom trhu, od jesene pripravuje niekoľko noviniek

Slovenská spravodajská televízia TA3 oslavuje v týchto dňoch 12 rokov pôsobenia na slovenskom mediálnom trhu, okrem toho od jesene pripravila pre svojich divákov aj niekoľko programových noviniek. Televízia o tom informovala v tlačovej správe.

Televízia TA3 sa za 12 rokov svojho vysielania vypracovala na celoplošné mienkotvorné médium. Sme pre divákov voľbou číslo 1 pri každej kľúčovej udalosti doma i vo svete aj preto, že ako jediní vysielame naživo a v reálnom čase,“ hodnotí Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3.

Na jar sme predĺžili naše vysielanie o dve hodiny denne. Krátko na to sme spustili aj digitálne terestriálne vysielanie, čím sme sa stali celoplošnou televíziou. Naše najaktuálnejšie domáce a zahraničné spravodajstvo si tak môžu pozrieť diváci na celom Slovensku. A to len potvrdzuje našu pozíciu lídra televízneho spravodajstva,“ dodáva Martin Ilavský.

Novinkou medzi publicistickými reláciami bude mesačník zo sveta opery Bravo!. Martina Kyselová hovorí: „Svet opery divákom v tejto relácii priblížia Katarína Korecká a Peter Bielik. Reláciu Bravo! si diváci budú môcť pozrieť buď v piatkovej premiére o 21:30 alebo v nedeľňajšej repríze.

„Reláciou Bravo! chceme televíziu TA3 posunúť ešte bližšie k tým divákom, ktorí dávajú dôraz na kvalitu. V Katke Koreckej sme získali vynikajúcu reportérku a rešpektovanú osobnosť s veľkými skúsenosťami z oblasti vážnej hudby. Veľmi sa teším na našu vzájomnú spoluprácu,“ hovorí spoluautor a moderátor Peter Bielik.
Pokračovanie nižšie:

Okrem toho TA3 predstaví svojim divákom novú predpoveď počasia, kde okrem nového vizuálu ku grafickej predpovedi postupne pribudne k rannému aj večerné moderované počasie.

Novou tvárou relácie Showbiz sa od septembra stala módna publicistka Emma Tekelyová. S novým podtitulom relácie „Móda – trendy – životný štýl“ rozšírila aj spektrum tém, ktoré diváci v relácii nájdu.

Formu zmenila aj relácia Portrét. Katrin Lengyelová ju posunula viac k dokumentárnemu žánru, v ktorom osobnosti predstavuje nielen v ich autentickom prostredí, ale aj cez výpovede ľudí a udalosti, ktoré ich ovplyvnili.

Tím tvorcov Rozhovorov cez polnoc posilnil Norbert Dolinský, ktorý bude striedavo s Pavlom Kirinovičom sprevádzať divákov nielen nočnou talkshow, ale aj Dobrými správami.

Jesennému spravodajstvu na TA3 budú okrem aktuálnych udalostí dominovať aj Voľby do Vyšších územných celkov, počas ktorých bude televízia TA3 prinášať živé vysielanie zo všetkých regiónov Slovenska.

(TA3)

Mohlo by vás ešte zaujímať