Reklama

Slovak Sport TV 3 spustil vysielanie, dostupný je zatiaľ iba u IPTV operátorov

Nový slovenský športový kanál Slovak Sport TV 3, ktorý získal licenciu od Rady pre vysielanie a retransmisiu koncom augusta 2013 už spustil svoje vysielanie. Stanica je však zatiaľ dostupná iba pre zákazníkov Magio TV a digitálnej televízie od operátora Swan. Do budúcnosti by sa však mal Slovak Sport TV 3 objaviť aj u ďalších slovenských IPTV operátorov ako aj v DVB-T. V prípade terestriálneho vysielania však bude dostupný len z lokálnych vysielačov spoločnosti AVIS a to konkrétne v mestách Bratislava, Trnava, Galanta, Nitra, Levice, Nové Zámky, Zvolen, Banská Bystrica a Žilina.
Pokračovanie nižšie:

Vo vysielaní Slovak Sport TV 3 sa budú objavovať hlavne domáce športové udalosti, no nemali by chýbať aj prenosy zo zámorskej NHL. “SlovakSport.TV 3 bude FTA kanál zameraný na slovenský trh a prinesie okrem slovenského športu aj prenosy zo zámorskej NHL, týždenný magazín o dianí v nemeckom futbalovom klube Borussia Dortmund, českú Gambrinus ligu a veľa iného zo sveta športu,” informoval Slovak Sport TV na sociálnej sieti.

Prevádzkovateľom Slovak Sport TV 3 je spoločnosť Slovak Sport, ktorá prevádzkuje okrem Slovak Sport TV 3 ešte ďalšie dva športové kanály Slovak Sport TV 1 a Slovak Sport TV 2. Posledne menovaný je však dostupný na Slovensku exkluzívne iba v platformách Magio TV, Magio Sat a DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @redakcia zistite to pls kedy bude slovak sport tv3 v avise pllls! 🙂 🙂 🙂

    1. uiopko – malo by to byť v najbližších dňoch. Ak sa tak stane, budeme o tom samozrejme informovať.

  2. pre vätšinu slavákov nedostupný ……VELKE SKLAMANIE ! Pokial nebudú vysielať celoplošne tak to nestojí za nič. Snáť sa raz dočkáme plnohodnotnej náhrady za STV 3.

  3. já to ladit ani nebudem mám nastavený twc nechcem si rozladit stv 1 HD

  4. Slovak Sport TV 1; 2 či 3 (…) nikdy nebudú plnohodnotnou náhradou za STV 3.

Komentáre už nie sú povolené.