Reklama

Slovak Sport TV 3 naladíme v Bratislave už aj v DVB-T, postupne budú pribúdať ďalšie mestá

Športový kanál Slovak Sport TV 3, ktorý je dostupný iba pre slovenských divákov, spustil svoje vysielanie už aj prostredníctvom lokálneho DVB-T vysielača v Bratislave. Kanál tak môžu od tejto chvíle prijímať obyvatelia hlavného mesta ako aj blízkeho okolia cez anténu na 32. kanáli. Z ďalších lokálnych vysielačov v mestách Nitra, Trnava, Galanta a Levice by mal byť Slovak Sport TV 3 dostupný pravdepodobne ešte v priebehu tohto týždňa.
Pokračovanie nižšie:

Slovak Sport TV 3 je dostupný z bratislavského lokálneho vysielača v kompresnom formáte MPEG-2 spolu s TV Šláger a TV Noe. Česká kresťanská TV Noe rozšírila lokálny multiplex dnes spolu so Slovak Sport TV 3.

Povolený výkon bratislavského lokálneho vysielača podľa TÚ SR je je 1 kW. Vysielač je umiestnený v Bratislave na ulici Vlčie hrdlo (Spaľovňa – komín). Prevádzkovateľom je spoločnosť Avis.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Okres Prievidza naďalej bez lokálneho DVB-T muxu…

  2. zapadna čast BA bez signalu. Chlapci slabota- amaterizmus

  3. Vlado bude to aj v Košiciach ale neviem presne kedy.. Juhás, nemôže si hocikto hocijak vysielať do cudzích štátov preto tam neni všesmerová anténa ale len dve sektorové bohužial otočené nevhodne pre teba..

  4. hmmm, slagr aj noe vysiela uz na K55, zbytocna duplicita a tym aj oslabena/neputava ponuka…iba jeden program

  5. Sevas ja naladim Slager TV ale vobec neviem naladit SLOVAK SPORT TV3 byvam v ruzinove mam digitalny TV tuner ku PC a aktivnou antenou .. naladil ten slovak sport uz niekto ?

  6. Byvam pri Trnavskom Myte, Kvalita/Sila 0/0, Chytam TV Pezinok kde vyselac ma iba 0,5 KW a to ma 1 KW aj blizsie a nechytam, takze chlapi, lebo bude to co najskor na Kamziku, lebo to to vypnete pre stratovost

  7. @Vlado staci aby si mal v antene silny zosilnovac a silne signaly z vedlasich kanalov ti zarusia prave tento slabi na ktorom je Slovak Sport. Toto som riesil uz vela krat, pretoze ludia si myslia ze cim silnejsi zosilnovac tym lepsi signal, niekedy je vsak opak pravdov. V prvom rade treba vyskusat antenu iba so symetrizacnym clenom (cize bez zosika).

  8. Galanta a Trnava už ide, sľúbili ste, že aj NZ a LV pôjdu už minulý týždeň, a stále nič!

Komentáre už nie sú povolené.