Reklama

Skylink: iConcerts v SD kvalite

Zákazníci satelitnej platformy Skylink môžu od 11. septembra 2013 sledovať hudobný program iConcerts v štandardnom rozlíšení (SD). Podľa prvého vyjadrenia platformy Skylink na sociálnej sieti sa malo jednať o dočasný stav kvôli technickým problémom. Neskôr však M7 Group vydal oficiálnu tlačovú správu, v ktorej informoval o ukončení šírenia programu iConcerts v HD kvalite a prechodu na SD/MPEG-4.

Pôvodné vysielanie vo vysokom rozlíšení HD bolo zmenené na vysielanie v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4. Dôvodom bola nutnosť uvoľnenia časti kapacity, ktorú tento program dočasne blokoval po vypnutí platformy Satellite BG, pre nové programy vysielané v Beneluxe,“ informovala M7 Group v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Pripomeňme, že v júli tohto roku platforma Skylink vyradila zo svojej ponuky hudobný kanál MTV Live HD. Ako náhradu za odpojenie pridala spoločnosť M7 Group svojim zákazníkom štyri hudobné kanály v SD kvalite MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic, ktoré sú však dostupné zo satelitnej pozície Astra (19,2°E).

Technické parametre pre príjem iConcerts SD/MPEG-4:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 914 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno
Provider: CANALDIGITAAL
Názov: iConcerts CZ

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.