Reklama

Skupina Markíza spustila veľkú internetovú videozónu Super TV

Skupina Markíza v uplynulých dňoch posilnila svoj televízny portál www.markiza.sk o novú videozónu s názvom Super TV, návštevníci ju nájdu na adrese supertv.markiza.sk. Na jednom mieste združuje všetok exkluzívny videoobsah produkovaný špeciálne pre web.

Už v úvodnej beta verzii ide o jeden z najbohatších videoarchívov, ktoré sú na Slovensku k dispozícii, s množstvom kvalitného obsahu.

Skupina Markíza spustením Super TV potvrdzuje, že je na špičke medzi producentmi internetového videoobsahu na slovenskom internete,“ povedal Michal Razim, riaditeľ Centra interaktivity skupiny Markíza. Super TV vhodne dopĺňa internetové portfólio skupiny Markíza a zvyšuje jeho inzertný potenciál, kým platená video on-demand platforma VOYO.SK plná prémiového obsahu pokračuje v nezmenenej podobe.
Pokračovanie nižšie:

Cítime silný záujem inzerentov o priestor na prezentáciu videoreklamy, ktorým tak vieme ponúknuť ešte väčšie množstvo videoimpresií. Vychádzame v ústrety aj návštevníkom, ktorí v sekcii Super TV nájdu na jednom mieste všetky zaujímavosti zo zákulisia televízie – rozhovory s obľúbenými hercami, vystrihnuté scény, naše nové webové relácie a množstvo ďalšieho jedinečného obsahu,“ vysvetlil Michal Razim.

Pod značkou Super TV uviedla skupina Markíza uplynulú jar na trh pilotný projekt social TV – sériu živých internetových streamov zo zákulisia speváckej súťaže SuperStar. Nová videosekcia s rovnakým názvom aj logom má ambíciu nadviazať na tento úspešný projekt a pokračovať v budovaní brandu. Ďalšie špeciálne živé prenosy z chystaných projektov TV Markíza už budú niesť názov Super TV Live.

Videozónu Super TV bude skupina Markíza propagovať TV spotom vo vysielaní svojich televíznych staníc, online kampaňou a prostredníctvom sociálnych sietí. „Už v prvých dňoch existencie vykazuje Super TV zaujímavé štatistiky návštevnosti a viac než dvojnásobný počet pageviews v porovnaní s materským webom www.markiza.sk,“ uzavrel Michal Razim.

(Markíza)

Mohlo by vás ešte zaujímať