Reklama

Senzi TV spustila vysielanie, naladíme ju v DVB-T

V poradí štvrtý televízny kanál skupiny JOJ, Senzi TV, dnes v skorých ranných hodinách spustil svoje vysielanie. Naladiť si ho môžu diváci prostredníctvom terestriálneho vysielania (DVB-T) v rámci prvého multiplexu ako aj prostredníctvom internetu na oficiálnej webovej stránke senzi.sk. V DVB-T však televízia vysiela v novšom a hlavne v úspornejšom kompresnom formáte MPEG-4, preto pre jej príjem je potrebný set-top-box či televízor so zabudovaným DVB-T tunerom, ktorý podporuje príjem programov v tomto formáte. Okrem terestriálneho vysielania bude Senzi TV dostupná aj u vybraných káblových a IPTV operátorov. Zo satelitných platforiem televíziu nezaradil do svojej ponuky zatiaľ ani jeden operátor.
Pokračovanie nižšie:

Senzi TV je slovenská hudobná televízia, ktorá prináša vo svojom vysielaní 24 hodín denne ľudovú a country hudbu, dychovky, pesničky z repete či nestarnúce evergreeny. Vďaka terestriálnemu vysielaniu ju môžu prijímať približne 80% slovenských domácností.

So spustením vysielania predstavila televízia Senzi aj svoj nový web, na ktorom môžu diváci nájsť televízny program, živé vysielanie, ako aj eshop s cd titulmi od kapiel, ktoré je možné vidieť práve na Senzi TV.

Senzi 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A zase kolko reci,jak slovak sport2,my satelitaci mozeme tak akurad si pozriet na fejsbuku ukazky a prejdeme pre jeden program znova na anteny

  2. Dnes som tam zo zvedavosti par krát prepol ale nejak sa im tie klipy často opakujú.

  3. Tým že ste to dali do MPEG-4 to asi veľa dospelejších nemôže prijímať, nakoľko má väčšina zakúpené DVB-T tuner s MPEG-2….

  4. TV Senzi v okrese Prievidza nenaladíte.Nešíri sa tu vôbec prvý multiplex,v ktorom je Senzi zaradená.Možný je len diaľkový príjem z výškových budov…

  5. Ja v Trnave som si naladil Senzi TV,ale to je úbohá televízia keď mám len zvuk.Príjmam ju cez DVBT tak isto ako VAU,FOR.DOMA.Nechápem prečo mi nejde obraz.KeĎ mám počúvať hudbu v televízii bez obrazu-Svieti mi tam:Nie je video-Pustím si radšej rádio a keď televíziu tak Šláger TV.

  6. Nesledujem tento kanál ale len postreh mojej mamy /76r/ „Tá stanica je veľmo biedna“…

  7. MPEG-4 debilizmus.mam tri set-top-box ani jeden to nepodporuje takisto ani lcd orava len plazma samsung kde mam skylink.strcte si vase senzi

  8. …ja len technickú poznámku, v B.B. som to naladil na izbové „prútové“ antény na plazmách LG a PANASONIC…

  9. neviem prečo ale ide mi iba zvuk a obraz mi nejde ked niekto vie tak nech mi napiše

  10. Lukáš tvoje zariadenie nepodporuje prijem v MPEG-4.

Komentáre už nie sú povolené.