Reklama

Priamy prenos z predávania cien Emmy budú môcť sledovať diváci na kanále E!

Slovenskí a českí diváci televízneho kanálu E! sa môžu tešiť na priamy prenos jednej z najslávnejších udalostí televízneho sveta – odovzdávanie televíznych cien Emmy! Udalosť plná celebrít, krásnych rób a horúcich noviniek prebehne 22. septembra a diváci kanálu E! ju môžu sledovať exkluzívne v relácii Live From The Red Carpet, od 24:00 hod, alebo na webových stránkach www.eonline.com.

Reláciou bude sprevádzať moderátorská dvojica Ryan Seacrest a Giuliana Rancic, spolu s komentátormi Ross Matthewsa a Kelly Osbourne. Tešiť sa môžeme opäť na exkluzívne rozhovory s celebritami, správy zo zákulisia, a chýbať nebude ani obľúbená módna polícia.
Pokračovanie nižšie:

Hlavná moderátorská dvojica sprostredkuje rozhovory so všetkými prichádzajúcimi, Ross a Kelly potom večer doplnia svojimi vstupmi s tými najčerstvejšími informáciami a módnymi „perličkami“ z exkluzívneho skyboxu, vysoko nad červeným kobercom.

Ihneď po rozhovore s moderátormi sa hviezdy presunú k špeciálnej kamere, ktorá zaznamená ich róbu v celej 360° rotácii. Chýbať nebude tiež špeciálna kamera Mani-Cam, ktorá sníma umelecké výstrelky na rukách dám.

Televízna stanica E! bude večer snímať viac než 20 kamerami a ponúkne tak detailný a neopakovateľný pohľad na túto jedinečnú udalosť.

Na Slovensku je E! dostupný v ponuke Magio TV od T-COMu, v Českej republike ho zase ponúka O2 TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať