Reklama

Orange prináša svojim zákazníkom až 31-dňový TV archív

Orange od 13. septembra prináša svojim zákazníkom digitálnej televízie až 31-dňový archív televízneho vysielania. Vďaka novému archívu si tak môžu diváci pozrieť svoje obľúbené programy až mesiac dozadu. „Podľa prieskumu medzi zákazníkmi Orangeu patrí televízny archív medzi najobľúbenejšie služby digitálnej televízie. Pravidelne ho využíva až 60% zákazníkov. Je to trend, ktorý kontinuálne potvrdzuje, že aj u slovenských divákov sa mení a posúva spôsob sledovania televízie,“ informoval Orange v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Diváci chcú sami rozhodovať o tom, kedy a ktorý televízny program sledujú. Služba TV archív je v rámci Orange TV veľmi populárna a preto sme sa ako prvý operátor na Slovensku rozhodli rozšíriť ho tak, aby si naši zákazníci mohli pozrieť programy odvysielané až 31 dní dozadu,“ hovorí Radovan Vargic, manažér pre produkty a inovácie spoločnosti Orange Slovensko.

Nový 31-dňový TV archív je k dispozícii všetkým zákazníkom Orangeu s novým Set-top boxom a to ako Fiber TV tak aj TV Extra. V samotnom archíve je k dispozícii až 18 vybraných televíznych programov.

Mohlo by vás ešte zaujímať