Reklama

Českí dokumentaristi na Fishing&Hunting

Televízny kanál Fishing&Hunting vychádza v ústrety požiadavkám slovenským a českým priaznivcom lovu, rybolovu a milovníkom prírody, ktorí stále viac žiadajú filmy a dokumenty z revírov, tokov a prírody zo Slovenskej a Českej republiky. Fishing&Hunting tak začal spolupracovať so skúsenými dokumentaristami a rybármi zo štúdia Videofishing, ktorí vytvorili unikátnu sériu dokumentov s názvom FnH – Rybáři před i za kamerou.

Cieľom tohto projektu, je vytvoriť reláciu s rybármi, o rybároch a predovšetkým pre rybárov.“ Uviedol Miroslav Bečička, režisér a spoluautor relácie.

Tento projekt je postavený na reportážach z domácich i medzinárodných súťaží, dokumentoch o revíroch na českých vodách, tematických rozhovoroch so zaujímavými hosťami z radov profesionálnych rybárov, novinkách týkajúcich sa trendov v súčasnom rybárčení a návnadách. Programom divákov prevedie Stanislav Poddaný. Spoluautormi projektu budú tiež amatérski rybári, ktorí natočili zaujímavé videá zo svojich výprav za rybami.
Pokračovanie nižšie:

Fishing & Hunting patrí k úzko profilovaným tematickým kanálom s dlhodobo rastúcou popularitou, z tohto dôvodu sa bezpodmienečne musí neustále vyvíjať, precízne voliť tematiku svojich relácií, aby svojmu divákovi predkladal ním žiadaný atraktívny obsah a zároveň plnil funkciu moderného a efektívneho kanála v očiach zadávateľov reklám.

„Program, FnH – Rybáři před i za kamerou, je programom, ktorý bezpochyby spĺňa požiadavky diváka a zároveň posilňuje jeho zainteresovanie do aktivít Fishing&Hunting a vzájomnú komunikáciou. Prajem divákom, aby na programe Fishing&Hunting vždy nachádzali inšpiráciu, zábavu a informácie, ktoré hľadajú. „Uviedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable, ktorá program Fishing&Hunting, produkuje.

FnH – Rybáři před i za kamerou na obrazovkách Fishing&Hunting:
24. 9. o 17:30 – „48 hodin v Polouvsí“.
15. 10. o 17:30 – „FnH – Rybáři před i za kamerou III“.
22. 10. o 17:30 – „Zahájení pstruhové sezóny“

Mohlo by vás ešte zaujímať