Reklama

Aplikácia Topfun je dostupná už aj v nových satelitných prijímačoch Zircon iHD

Prevádzkovateľ videopožičovni Topfun, spoločnosť Topfun Media rozšírila dostupnosť svojej aplikáciu o ďalšie zariadenie. Tentokrát sa jedná o satelitný prijímač Zircon iHD, pomocou ktorého je možné využívať plnohodnotne všetky funkcie aplikácie vrátane sledovania živého vysielania programov ako napr. Slovak Sport, Retro Music či Sport 5 a iné. Zákazníci v Českej republike môžu navyše sledovať aj program Slovak Sport TV 2, ktorý navyše získajú vďaka distribútorovi satelitného prijímača po kúpe prijímača na jeden mesiac zadarmo.

„Zircon iHD sa vyznačuje jednoduchou inštaláciou, podporuje prehrávanie JPEG, MP3 a videosúborov vo vysokom rozlíšení. Zircon iHD disponuje tiež ďalšími funkciami ako sú Fast Scan, nahrávanie a prehrávanie TV programov, HbbTV s prístupom k archívu ČT a ďalšie portálové aplikácie. Zákaznícky zaujímavá je tiež predajná cena, ktorá je 2990,-Kč,“ uviedla dnes spoločnosť Topfun Media v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Zircon je kvalitný prístroj a sme radi, že naša aplikácia je práve v tomto zariadení. Spolupráca so spoločnosťou Inter-sat pokračuje aj naďalej a zákazníci sa v najbližšej dobe môžu tešiť na čisto IP box s aplikáciou Topfun, ktorý z každej obyčajnej televízie dokáže urobiť Smart TV„, prehlásil Obchodný riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Zircon iHD nie je jediným satelitným prijímačom, kde je videopožičovňa Topfun dostupná, po prvýkrát sa objavila aplikácia Topfun v prijímači Humax 5100 HD. Jedná sa tak v poradí už o druhý satelitný prijímač, kde je dostupná aplikácia Topfun. Oba prijímače majú licencovanú čítačku kariet Irdeto.

Mohlo by vás ešte zaujímať