Reklama

Senzi TV s prvou upútavkou a videom na svojom novom webe

Novo pripravovaný televízny kanál Senzi TV skupiny Joj Group, ktorá aktuálne prevádzkuje už tri televízne programy JOJ, PLUS a WAU, má od dnes už aj webovú stránku. Senzi TV bude vysielať 24 hodín denne, primárnou cieľovou skupinou budú diváci 40+ a vo vysielaní sa má objavovať prevažne ľudová a dychová hudba. Televízia má oficiálne odštartovať 1. septembra 2013.
Pokračovanie nižšie:

Webová stránka Senzi TV je k dispozícii na adrese senzi.joj.sk, kde môžu vidieť návštevníci po reklame krátku upútavku na Senzi TV ako aj ďalšie klipy. Počas písania tejto správy bolo k dispozícii približne jedno hodinové promo video. V upútavke vystupuje aj Otto Weiter, ktorý má byť tvárou novopripravovanej televízie Joj Group.

Skúšobné vysielanie Senzi TV malo odštartovať podľa doteraz zverejnených informácií už vo štvrtok 1.augusta, no do dnešného dňa nie je vysielanie dostupné ani u jedného operátora.

senzi_screen01

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. primárnou cieľovou skupinou budú diváci 40+? To čo je za kravinu? Vy si myslíte že dnešní štyridsiatnici Vám budú počúvať nejakú sprostú, nechutnú dychovku alebo otrasné pesničky z Repete? Veď sa zobudte, to je hudba akurát tak pre dôchodcov a aj to nie všetkých. Dnešní štyridsiatnici vyrástli na úplne inej hudbe, hlavne na rockovej, metalovej a punkovej hudbe alebo na hudbe v štýle Depeche Mode. V 80-tych rokoch sa teenageri delili hlavne na metalistov a depešákov, prípadne punkáčov. Dychovku a podobné sračky nepočúval nikto, teda nikto mladý.

  2. Rocker – hovoríš za seba. Ja zďaleka nepatrím do skupiny 40+ a taktiež poznám ďalších ľudí vo veku 20 – 30 r. ktorí tento kanál vítajú. Proste nechápem, prečo to tu vôbec riešiš – proste stačí Ti tento kanál vôbec nezapínať, alebo ho vôbec nenaladíš. V dnešnej dobe, keď je ponuka TV staníc taká bohatá, neviem, ako Ťa môže rozhodiť začiatok vysielania akéhokoľvek programu!

  3. Kameniak,
    neviem, čo tam bude, ale každý má niečo iné rád, tak neodsudzuj druhých. (Nemusíš to sledovať!)
    V Repete z 95 % boli kvalitné pesničky, hoc‘ nie podľa tvojho gusta.
    A ešte niečo: 40+ môžu byť i 50+, 60+, 70+, 80+, 90+ i 100+…

  4. Súhlasím s ROCKERom, mám 45 a ani omylom to nebudem sledovať,to je stanica pre našich rodičov; teda 60+ . Ja osobne počúvam elektro,dancefloor,rock a poteší aj KISS či METALLICA, takže zostávam verný zahraničným satelitným,káblovým a internetovým distribúciám.

  5. Skusam pozerat/pocuvat to promo na webovej stranke. Mam dojem, ze toto ma sancu na brutalny uspech (aj ked mozno nie prave u tych, ktori vyrastali na radiu OE3). Zda sa mi, ze zanrovy zaber je sirsi ako u ceskej TV Slagr. A snad aj obrazova/zvukova kvalita bude lepsia.

  6. Presne ja mam po padesátke a jedine The Sweet, Beatles, Slade, Status Quo, Zeppelin, Deep Purple….Kiss….

  7. radia.sk/player/slager/336_mp3-160-kbps-vysoka-kvalita.html

    😛

  8. presne ako píše rocker bude to trapošina ako šláger tv možno keby tam občas dali slovenský folklór tak by sme to občas 40+ zapli ale tie trápne prerábky slovenských ľudoviek a plechové kapely to je hrôza.to fakt budú zapínať len 60+.40+HARDROCK, PUNK, METAL

  9. neviem ako može niekto odsudzovať ludovu dychovu folklornu hudbu alebo repete, ja sama som spevacka a hrame rozne akcie a na každej akcii sa potvrdi že na oldies a repete hitoch sa ludia zabavia najlepšie, a ludovky? ved to je naša jediná kultura a neznamená že inu hudbu si nevypocujem, ked to niekto ´´nemusí´´ nemal by to odsudzovať a ZHADZOVAT ked už máte 40 a viac by ste už mohli mať rozum!
    a šláger trapošina je, lebo su amatéri ale toto bude kvalita a uroven jak sa patrí!

Komentáre už nie sú povolené.