Reklama

Prima love od dnes s novým logom a grafikou, už nebude len pre ženy

Od dnes 26. augusta sa český kanál Prima love predstavil svojim divákom s novým logom a grafikou. Ružové logo nahradilo fialové a zameranie kanálu už nebude len pre ženy, ale aj pre mužov. Aj preto nový self pracuje so sloganom „Prima love, spojuje nás…“

Nový kabát dostane taktiež self promotion. Bude pracovať viac so slovami, ktoré najviac vystihujú charakter práve propagovaného programu. V každej upútavke bude dominantný jeden veľký titulok vyjadrujúci emóciu, ktorú chceme u divákov vyvolať. Zakaždým bude mať inú farbu,“ informovala televízia v tlačovej správe. „Prima love je pestrá a farebná, pretože je pre každého. Aj preto sme začali viac pracovať s farebnosťou grafiky a so slovami,“ dodala vedúca on-air komunikácie Linda Šandová.
Pokračovanie nižšie:

Prima love je teraz kanálom, ktorý divákom ponúka v hlavnom vysielacom čase kvalitné premiérové detektívky ako sú napríklad Sherlock Holmes a Kosti, seriály plné napätia a zaujímavé filmy. Samozrejme aj naďalej nebude zabúdať na ženy, ktoré si ponuku Prima love už obľúbili,“ povedal programový riaditeľ FTV Prima Roman Mrázek.

Ukážky novej grafiky Prima love:

LOVE-castle_na_zabiti

LOVE-dokonaly_par

Mohlo by vás ešte zaujímať