Reklama

Nalaďte si promo vysielanie Senzi TV, už je dostupné v DVB-T

Novo pripravovaná televízia Senzi TV skupiny JOJ Group, ktorá štartuje oficiálne od 1. septembra 2013 už spustila svoje promo vysielanie v prvom multiplexe. Od tejto chvíle si ju tak môže naladiť približne 80% slovenských domácností, ktoré môžu prijímať signál prvého multiplexu. Keďže Senzi TV vysiela v kompresnom formáte MPEG-4 je potrebné pre jej príjem set-top-box poprípade televízor so zabudovaným DVB-T tunerom, ktorý podporuje tento kompresný formát. V prvom multiplexe tak vysielajú už štyri programy, jeden v MPEG-4 (Senzi TV) a tri v MPEG-2 (WAU, DAJTO, FOOOR). Kapacita multiplexu nie je ešte zaplnená.
Pokračovanie nižšie:


Senzi TV bude vysielať 24 hodín denne, primárnou cieľovou skupinou budú diváci 40+ a vo vysielaní sa má objavovať prevažne ľudová, country a dychová hudba.

Televíziu Senzi by mali zaradiť do ponuky ešte aj vybraní kábloví operátori. Oficiálne však necelý týždeň pre spustením vysielania to ani jeden z nich nepotvrdil. Čo sa týka satelitného vysielania, pokiaľ si televízia zaplatí svoju distribúciu na satelite mohla by byť dostupná napr. na družici Astra 3B (23,5°E) pre zákazníkov Skylinku.

Zoznam vysielačov prvého multiplexu:

Banská Bystrica – Laskomer, K 49 s výkonom 50 119 W
Bardejov – Magura, K 49 s výkonom 31 623 W
Bratislava – Kamzík, K 44 s výkonom 50 119 W
Košice – Heringeš, K 50 s výkonom 19 953 W
Košice – Dubník, K 57 s výkonom 12 580 W
Lučenec – Blatný vrch, K 49 s výkonom 31 623 W,
Nové Mesto nad Váhom – Veľká Javorina, K 55 s výkonom 50 119 W,
Poprad – Hranovnica, K 41 s výkonom 50 119 W,
Poprad – Kráľova hoľa, K 57 s výkonom 5 012 W,
Ružomberok – Úložisko, K 44 s výkonom 50 119 W
Žilina – Krížava, K 35 s výkonom 1 995 W
Nitra – Zobor, K 50 s výkonom 2 000 W
BANSKÁ ŠTIAVNICA – Sitno, K 50 s výkonom 2 000 W

Senzi_TV01
Promo vysielanie Senzi TV

Vysielanie Senzi TV je k dispozícii v rámci 1. multiplexu s rozlíšením 704×576 a priemerným dátovým tokom 1,8 Mbps.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len kebyže išiel aj obraz (keby to tak dali v MPEG-2 ) :/ Teraz si kupovať nový dvb-t prijímač :/

  2. Pre pár modrých očí – ta ra ra ta ra ra – do vody ne-skončím. 😀

    Je to hrôza no, táto Senzi TV. Primitivizmus non plus ultra.

  3. Najlepšie si kúpiť prijímač Plustelka Zircon T3000HD a mali by ste pokoj nemusíte kupovať bez ohľadu či Mpeg 2, čo 4 či najnovšie DVB-T2 mpeg 2 a mpeg4…. Keď ste kupovali najprv mpeg2 za 20euro a potom zistíte že máte na prd tak si kúpite na Mpeg4 ďalšie 25eur a v budúcnosti bude dvb-T2 a potom zase kupovať ďalšie keď sa bude klesať do 30eur a kolko ste utratili tak radšej rovno 60 eur a máte pokoj a nemusite utekať do obchodu.

  4. Rikemon velmi spatna uvaha. Prijmac nema CI slot, takze je len „docasny“ pokial program nebude potrebne dekodovat (dekoduje len plustelku a dufajme ze tu do buducna nebude len jeden jediny distributor DVB-T signalu) Slovensko – krajina neomedzenych moznosti a neobmedzenych moznosti financnych skupin

  5. primárnou cieľovou skupinou budú diváci 40+ ? Tak to asi ťažko. To určite nie. Ako som už minule písal, tak tá príšerná televízia rozhodne nebude vysielať pre ľudí nad 40 rokov, ale iba pre dôchodcov a ani to nie všetkých. Ale najmä pre dôchodcov z dedín a malých mestečiek a hlavne s príšerným vkusom. Ak si myslíte, že dnešní štyridsiatnici Vám budú počúvať nejakú sprostú, nechutnú dychovku alebo otrasné pesničky z Repete, tak na to rýchlo zabudnite. To je hudba len pre dôchodcov a ani to nie všetkých. Dnešní štyridsiatnici vyrástli na úplne inej hudbe, hlavne na rockovej, metalovej a punkovej hudbe alebo na hudbe v štýle Depeche Mode. V 80-tych rokoch sa teenageri delili hlavne na metalistov a depešákov, prípadne punkáčov. Dychovku a podobný hnoj nepočúval nikto, teda aspoň nikto mladý.

  6. BANSKÁ ŠTIAVNICA – Sitno, K 50 s výkonom 2 000 W Kedy sa zvýši výkon ???

  7. Rocker: nieje ti to už trápne? Kde ešte chceš skopírovať tento svoj komentár? To už sa nezmôžeš ani na nový komentár, ale stále dookola budeš kopírovať tie isté slová?
    http://www.satelitnatv.sk/2013/08/senzi-tv-zverejnila-svoj-program-objavit-by-sa-mala-u-vacsiny-operatorov-kablovej-televizie-a-v-dvb-t/

  8. cawko mam dvb t hyundai dvb4h 531 a byvam v suranoch okr. NZ. Neviem naladit 1 multiplex nevie mi niekto poradit ze ako si ho mam naladit? dakujem

  9. Rocker-ja mám tridsať a veľmi rád si vypočujem šlágre našich (starých)otcov a materí. Trošku sa vyznám a šprtám v hudbe a páčia sa mi mnohé hudobné postupy, na ktoré rock,metal ani punk nikdy ani nepáchol…
    Milý Rocker- objaviť malý septimový akord v punku, metale a málokedy v rocku – mission impossible, o prieťažných tónoch ani nehovoriac…
    S miernou dávkou irónie možno povedať, že to ty ako „odborník“ iste vieš…
    Tvoj svet sú tieto tri oblasti,no hudba má oveľa väčšiu šírku… Je úbohé zamerať sa iba na jednu oblasť, prípadne len skupinu.
    A ešte niečo: fascinuje ma tvoja drzosť, ako si vôbec dovoľuješ určovať, čo majú druhí počúvať? Prečo by mali počúvať len „tú tvoju“ hudbu? Nie je demokracia? Nie je sloboda? Nemôže si každý vybrať, čo sa mu páči?
    Ty môžeš počúvať rádio ROCK, Rockovú republiku a cez net množstvo iných internetových staníc z celého sveta…
    Keď pripravovala JOJKA stratégiu pre nový hudobný kanál(musí mať rovnaký počet ako MARKIZA), asi si musela spočítať, či ho niekto bude sledovať, nie?Hádam nie sú takí, s prepáčením „natvrdlí“, že to nemajú prerátané.. A ak hej, skrachujú…
    Nepokrytá „diera v trhu“, bola práve hudobná stanica-slovenská+šírená voľne(aspoň zatiaľ). Určite mi dáš za pravdu, že Slovensko starne, a tých dôchodcov bude čím ďalej tým viac… Mimochodom, aj mnohí mladí-16+ počúvajú ľudovky, to len ty si taký zaslepený, že to nevidíš, alebo sa pohybuješ v kruhu seberovných(každý ku svojim,však?)
    Ži a nechaj žiť, aj (podľa teba) tých starých „paprdov“, ktorí to budú počúvať. V ČR Šlágr má veľmi zaujímavé čísla… To mi chceš povedať, že Česi sú „nasprostalí“???
    Prezradím Ti jedno tajomstvo: aj keď mám 30, u mňa to bude pustené od rána do večera. Dúfam, že ťa z toho neporazí, xixixi….

  10. Mne to ide dobre vo Zvolene.

    lubos: Ty by si to mal azda chytiť zo Zobora, keď to ja naladím 40km na chalupe od tohto vysielača. Inak neviem..

  11. Rocker je taky isty nič nehovoriaci pako ako Bohus31 na inom fore. Prispevky o ničom len aby niečo dal. 🙂

  12. Chudák ROCKER,nie je ti trapné takto sa vyjadrovať? Vieš koho ty vlastne zhadzuješ? Tvoju mamu -otca a všetkých im vekove rovných.To už nie sú ľudia?No pre teba asi nie-ty si niečo a ostaní su nič

  13. dobry den prečo ste slubovali že pojde aj na skylink a dbv-t a obraz neide

Komentáre už nie sú povolené.