Reklama

Musicbox končí v Plustelke, nahradí ho hudobná stanica VH1

Ponuku terestriálnej platformy Plustelka opúšťa hudobný kanál Musicbox, ktorý nečakane poskytol časť svojho vysielania českému kanálu Šláger TV. Ako náhradu za MusicBox poskytne od dnešného dňa (8. augusta 2013) spoločnosť Towerhome svojim zákazníkom populárnu hudobnú stanicu VH1.

Divákom Plustelky chceme dlhodobo ponúkať atraktívny kokteil televíznych programov a populárnej hudby, preto sme zareagovali na zmeny, ktoré nastali a ktoré sme nemohli ovplyvniť. Veríme, že VH1 je špičková náhrada, ktorú ocenia naši diváci“ vysvetlil dôvody zmeny Michal Šuran, marketingový manažér Towerhome, a.s. prevádzkovateľ Plustelky.
Pokračovanie nižšie:

Hudobná stanica VH1 je určená pre publikum každého veku. Prináša to najlepšie zo súčasnej svetovej populárnej hudby, ako aj hity zo 60., 70., 80. a 90. rokov. Zákazníci plateného balíčka Plustelky sa môžu tešiť okrem extra dávky hudby a klipov aj na živé štúdiové vystúpenia, hudobné dokumenty, archívne nahrávky ako aj každoročné udeľovanie hudobných cien.

Aktuálna ponuka Plustelky obsahuje tri kódované programy bez mesačných poplatkov – ČT1, ČT2, TV Lux a deväť platených program Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice ktoré si môžu zákazníci kedykoľvek predplatiť. Navyše s kanálmi Plustelky majú zákazníci prístup aj k nekódovaným programom Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, TA3, Joj, Plus, Doma, Wau, Dajto a Fooor.

Počas písania tejto správy bol kanál VH1 dostupný už zákazníkom Plustelky s aktivovaným plateným balíčkom.

VH1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. divaci by aj ocenili take kvalitne programy,aj som rad za zmenu musicboxu na vh1 ale v prvom rade by divaci ocenili vysielac 1a 4 muxu v prievidzi aby mohli sledovat tie programy.

  2. VH1 je asi jedna z najlepších hudobných TV. Skvelá správa.

Komentáre už nie sú povolené.