Reklama

KHL štartuje už o týždeň na Sport1 a Sport2 HD

Najkvalitnejšia európska hokejová súťaž, KHL, štartuje o týždeň a spolu s ňou aj televízne prenosy exkluzívne na staniciach Sport1 a Sport2 HD. Oba platené kanály odvysielajú v priebehu sezóny 2013/2014 zhruba sto priamych prenosov zápasov Slovana Bratislava a Levu Praha v Kontinentálnej hokejovej lige a ďalších asi 150, v ktorých sa navzájom stretnú ostatné tímy súťaže. Sport1 a Sport2 HD prevádzkuje spoločnosť Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Televízna stanica Sport1 a vo vysokom rozlíšení vysielajúca Sport2 HD budú už za pár dní naplno žiť špičkovým hokejom. Fanúšikom prinesú naživo všetky domáce zápasy Slovana Bratislava a Levu Praha, v ktorom budú slovenské farby hájiť Juraj Mikuš a Lukáš Cingel a ďalej aj všetky ich vonkajšie zápasy, pre ktoré tamojšia produkcia zaistí dostatočne kvalitný televízny signál.
Pokračovanie nižšie:

Spolu s ostatnými hokejovými fanúšikmi držíme palce Levu Praha a Slovanu Bratislava na ich ceste náročnou súťažou až do playoff a sme radi, že diváci uvidia zápolenie oboch našich národných klubov a ďalších hviezdami nabitých celkov KHL v priamych prenosoch na Sport1 a Sport2 HD,“ povedal za prevádzkovateľa spomínaných staníc Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe pre SR a ČR.

Chello Central Europe zaistí televíznu produkciu všetkých domácich zápasov Slovana Bratislava a Leva Praha. Za rovnakú činnosť v poslednej sezóne obdržalo od vedenia KHL prestížne ocenenie „Najlepšia produkčná spoločnosť“.

Tematické televízne kanály Sport1 a Sport2, resp. Sport2 HD je možné sledovať výhradne prostredníctvom platenej ponuky káblových, satelitných a IPTV operátorov v ČR a SR, napríklad UPC, freeSatu, Telefóniky, Skylinku či Slovak Telekomu.

Prehľad najbližších priamych prenosov KHL

4. septembra, Dynamo Moskva – Traktor Čeljabinsk, Sport1,17.15
5. septembra, Dinamo Riga – Dinamo Minsk, Sport1, 18.15
6. septembra, Donbas Doneck – Slovan Bratislava, Sport2 HD, 17.45
8. septembra, Donbas Doneck – Lev Praha, Sport1, 15.45
10. septembra, Dinamo Minsk – Slovan Bratislava, Sport2 HD, 17.45
10. septembra, Medveščak Záhreb – Lev Praha, Sport1, 19.15
12. septembra, Dinamo Minsk – Lev Praha, Sport1, 17.45
13. septembra, Medveščak Záhreb – Slovan Bratislava, Sport2 HD, 19.15
15. septembra, Ak Bars Kazaň – Avangard Omsk, Sport1, 14.45

Mohlo by vás ešte zaujímať